Киевская котлета для веганов

Все більше рослинних продуктів зявляється на полицях магазинів. Намагаючись задовольнити попит споживачів на екологічно чисті та етичні продукти, виробники виготовляють звичні страви із нових інгредієнтів. Так в Україні виробляють органічний цукор та штучний мед, немолоко для веганів, сир з рослинного молока. А нещодавно у Великобританії випустили рослинну котлету по-київськи!

Веганська їжа стає популярною у Виликій Британії

Продукт під торгової маркою Squeaky Bean представила европейська компанія Winterbotham Darby, яка збирається "кинути виклик чистому іміджу веганства" і створити "нездорову" рослинну їжу.

Читай также: Котлета по-киевски:история блюда и как приготовить идеально

До речі, Squeaky Bean - це перша марка м'яса на рослинній основі. В одній лінійці з котлетою по-київськи вони випускають охолоджені рибні палички та нагетси.

Рецепт веганської котлети розробляли цілий рік. До її складу входять соєвий та пшеничний білки. Продукт виготовляють на заводі у Нідерландах.

За бажанням приготувати власноруч веганську київську страву вдома британці теж зможуть. Для етичних гурманів створили онлайнову кулінарну книгу Seitan і Beyond. І там вже є рецепт смачної котлети по-київськи із рослинних інгредієнтів від шеф-кухаря Скай Майкла Конроя (Skye Michael Conroy), якого офіційно називають The Gentle Chef.

Як пише старший редактор видання Livekindly Шарлотта Пойнтинг, майже три мільйони британців підтримують ідею Вегетаріанства, і готові спробувати відмовитися від м'яса, молока та яєць хоча б на місяць.

Читай также: Секреты идеальной котлеты по-киевски

На ряду з Німеччиною Великобританію було оголошено світовим лідером з виготовлення веганських продуктів харчування.