Віденський пиріг з вишнею: покроковий рецепт

Фото: www.istockphoto.com

Віденський пиріг з вішней- дуже легкий в приготуванні і дуже смачний. Цим пирогом можна захопитися не на жарт. Потрібно бути обережним, так як це досить калорійна випічка. Тому їсти її краще в компанії. 

Інгредієнти:  

  • Борошно - 200 гр.
  • Цукор - 140 гр
  • Вершкове масло - 180 гр
  • Куряче яйце - 4 шт.
  • Розпушувач тіста - 10 гр
  • Вишня - 400 гр
  • Цукрова пудра - 10 гр

Спосіб приготування: 

  1. Вершкове масло розм'якшити і збити з цукром.
  2. В отриману масу вводимо по одному яйця. Всипаємо трохи борошна, дрібку солі і розпушувач. Збиваємо міксером.
  3. Потім вводимо решту борошна і ще раз збиваємо до однорідності.
  4. Змащуємо роз'ємну форму вершковим маслом і викладаємо в неї тісто.
  5. Зверху на тісто викладаємо заморожену вишню.
  6. Випікаємо при 160 С протягом 50-60 хв.
  7. Через півгодини перевіряємо пиріг, кожні 5 хвилин дерев'яною паличкою.
  8. Посипаємо пиріг цукровою пудрою і насолоджуємося.

Смачного!

Фото: www.istockphoto.com

Читай также: Как таблетка аспирина: что нужно знать о целебных свойствах вишни

Нагадаємо, раніше ми публікували рецепти рисового пудингу з вишнеювишневого соуса та свиного рулету з вишневою начинкою