Ним можна ласувати відразу після приготування - з морозивом, до чаю, додавати до випічки. А можна залишити для зимових запасів.
Тим, у кого ці ягоди ростуть прямо на дачі або городі, дуже пощастило. Адже кілограм агрусу в столиці в середньому коштує 80 грн, малина - 130 грн. В інших регіонах ціна трохи відрізняється.
Дивіться відео- рецепт Руслана Сенічкіна і готуйте смачненьке і корисне.
Інгредієнти:
- Малина - 500г.
- Агрус - 500г.
- Цукор - 800г.
- М"ята - гілочка
- Цедра лимона - дрібка
Спосіб приготування:
Смачного!
Читай также: Цветаєвский пиріг з малиною: покроковий рецепт
Більше цікавих рецептів від Руслана Сенічкіна ви зможете знайти ТУТ.