Фото: https://kuchnialidla.pl
У теплі дні найкраще смакує холодний чізкейк. Приготуйте його у версії, яка дозволяє легко поділитися з іншими: у практичних баночках! Полуниця, хрусткий низ з вівсяного печива і ніжний сирний шар створюють дуже смачну композицію.
Інгредієнти:
- вівсяне печиво - 250 г
- ванільний гомогенізований сир - 300 г
- сир маскарпоне - 250 г
- вершки 30% - 300 мл
- цукрова пудра – 1 ч. л
- свіжа полуниця - 250 г
додатково:
- свіжа полуниця - 30 г
- свіжа малина - 30 г
- свіжа м’ята – кілька листочків
Знадобиться ще:
- 6 банок ємністю 300 мл
- багатофункціональний робот або міксер
- кухонний віночок
- ручний блендер
- висока посудина
- кондитерський мішок з гофрованим кінчиком (за бажанням)
Читай также: Лимонный чизкейк "Сыр с дырками" (без выпечки)
Спосіб приготування:
- Збийте міцно охолоджені вершки в кухонному комбайні або міксером. Поставте в холодильник.
- Підготуйте основу чізкейка. Для цього покришіть печиво в мисці, а потім покладіть на дно кожної банки (приблизно 2 столові ложки на банку). Таким чином створюємо низ.
- Гомогенізований сир з’єднайте в мисці з сиром маскарпоне. Перемішайте, а потім інтенсивно збивайте кухонним віночком, поки інгредієнти не з’єднаються, щоб утворити однорідну масу.
- Додайте збиті вершки і обережно перемішайте. Додати цукрову пудру і знову перемішати, поки цукор не розподілиться в масі. Готову масу поставити в холодильник.
- Тепер приготуйте соус. Помийте полуницю, видаліть плодоніжки, поріжте на дрібні шматочки і покладіть у високу тарілку. Змішайте блендером до однорідного соусу.
- Зберіть десерт. Викладіть сирну масу в кондитерський рукав з виїмкою. Закриваємо рукав. Розкладіть масу в банки на шар печива так, щоб вона заповнювала банки наполовину. Якщо у вас немає кондитерського мішка, розкладіть суміш по банках ложкою.
- На перший шар сирної маси вилити порцію полуничного соусу. Залишок сирної маси засипати в банки, заповнюючи їх майже повністю. На другий шар сирної маси виливаємо решту полуничного соусу.
- Готові сирники холодними в банках прикрасьте нарізаною на дрібні шматочки полуницею, свіжою малиною і свіжою м’ятою.
Смачного!
Фото: https://kuchnialidla.pl