Фото: https://gfood.su/
Коли свято вже ось-ось і хочеться побалувати дитину, а часу не так вже й багато, в нагоді стане цей рецепт!
Складові:
- Бісквіт:
- 200 г темного шоколаду (52% какао)
- 100 г вершкового масла, м'якого
- 4 великі яйця
- 150 г цукрової пудри
- 100 г борошна
- 1 пакетик розпушувача (10 г)
- 1 щіпка солі
Декор:
- 50 г гіркого шоколаду (52% какао)
- 35 г вершків
- 190 г шоколадних барвистих драже
- 1 маршмеллоу
Покрокове приготування:
Фото: https://gfood.su/
- Приготуємо шоколадний бісквіт. Розтопіть масло та шоколад на водяній бані. Збийте яйця із цукром. Потім просійте туди борошно та розпушувач. Тепер додайте шоколад із олією. Все перемішайте. Перелийте тісто у форму для випічки та поставте в духовку на 25 хвилин при температурі 180ºС. Коли бісквіт випечеться, дістаньте його і дайте повністю охолонути.
- Поки бісквіт остигає, ми приготуємо шоколадний ганаш. Для цього в невеликій каструлі закип'ятіть вершки.
- У мікрохвильовій печі розтопіть шоколад.
- Вилийте вершки у шоколад і добре перемішайте до однорідної маси.
- Коли бісквіт охолоне, виріжте з нього невеликий трикутник
- Перекладіть бісквіт на тарілку для сервірування, а вирізаний трикутник помістіть ззаду, щоб вийшов риб'ячий хвіст
- Добре промажте бісквіт шоколадною глазур'ю.
- Викладіть різнокольорові драже. В якому порядку викладати цукерки – вирішувати Вам, лише Вашу фантазію. Можна замість драже використовувати, наприклад, печиво чи інші смаколики.
- З маршмеллоу зробіть око, поклавши в центр кольорову цукерку.
Читай также: Торт ко Дню защиты детей "Киндер Милк-Слайс"
Шоколадний торт "Рибка з М&М" готовий!
Смачного!