Фото: www.istockphoto.com
Готується легко та дуже смачно. Відмінно підійде, якщо захочеться чогось солодкого та швидко. Так як на приготування такого десерту вам не знадобиться багато часу.
Хороша новина – в одній порції такого морозива лише 150 ккал. Тож це ідеальний варіант для всіх, кому небайдужа фігура.
Складові:
- 150 г грецького йогурту,
- 2 столові ложки сиру маскарпоне,
- 2 столові ложки меду,
- 2 яблука,
- 2 чайні ложки кориці
- 1 столова ложка лимонного соку.
Спосіб приготування:
- Покладіть у миску грецький йогурт, сир маскарпоне та мед. Все перемішайте.
- Вимийте яблука, очистіть їх від шкірки та наріжте невеликими шматочками. Перекладіть у каструлю. Смажте з корицею та лимонним соком близько 8 хвилин.
- Остудіть яблука, потім перекладіть в миску з йогуртом. Все ретельно перемішуємо.
Порада: якщо ви хочете, щоб морозиво було більш замороженим, покладіть його в холодильник на кілька годин.
4. Викладіть масу у ємності для морозива та залишіть приблизно на 4 години.
Знаючи основу для приготування домашнього морозива, ви можете спробувати приготувати інші смаки. З додаванням полуниці, манго, ківі або навіть груш – вони будуть однаково добрими на смак.
Смачного!