Вітамінний крем-суп з авокадо «Гєна» (без варіння)

Цей легкий, швидкий в приготуванні крем-суп сподобається і сироїдам, і поціновувачам традиційного меню. Якщо ви рахуєте калорії та намагаєтесь правильно харчуватися, рецепт цього вітамінного супу має бути вами випробуваний.

Готується він не складно і без варіння. По суті, ви просто готуєте овочі та зелень, а потім збиваєте все в блендері. 

В тарілці крем-суп виглядає шикарно, зелений-зелений, може через це і має назву на честь крокодила Гєни.

Інгредієнти:

  • 4 чашки шпинату (попередньо промийте його)
  • 2 1/4 чашки води
  • 2 невеликих стиглих авокадо
  • сік двох невеликих лимонів (регулюйте на свій смак)
  • 1/2 невеликого огірка (очистіть попередньо)
  • 7 листочків свіжого базиліка
  • 2 столових ложки конопляного масла холодного віджиму
  • 1/2 чайної ложки морської солі
  • конопляні насіння (за бажанням)
  • кріп і петрушка (за бажанням)

Спосіб приготування:

  1. Додайте в блендер шпинат, авокадо, сік лимона і воду. Збийте до кремової структури. Додайте огірок, базилік, конопляну олію і сіль. Збийте в блендері ще раз.
  2. Додайте ще води, якщо суп виходить дуже густий до бажаної консистенції.
  3. Поставте його в холодильник на годину.
  4. Як подавати крем-суп
  5. Присипте злегка в тарілці конопляним насінням, кропом і петрушкою.

Читай также: Пудинг, мороженое, мусс и кекс: рецепты десертов из авокадо

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми розказували, яка зелень найбільш корисна та публікували рецепт горохового супу "Зеленка".