Четвертий фестиваль крафтового пива Craft Beer Fest

Вересень – це осінь тільки у календарях. Насправді ж – це тепле літо, оксамитовий сезон. Саме тому, 2–3 вересня, ми влаштовуємо Четвертий фестиваль крафтового пивоваріння на ВДНГ.

Традиційно наливати хмільне наші броварі будуть у великому і світлому павільйоні №3. Для вашої зручності ми зарезервували велику територію біля павільйону. Тут можна буде відпочивати на свіжому повітрі, сидячі на зручних пуфах.

Цьогоріч з нами затусять байкери Harley-Davidson Kyiv. И, так, з ними можна буде поговорити про мотоцикли та хильнути пивка. І зробити фото на згадку!

На фестивалі будуть провідні українські крафтові броварні з новинками, презентаціями та ексклюзивами. Ви зможете поспілкуватися з пивоварами, любителями хмільного, розширити свої знання про цей напій, познайомитися з новими смаками.

Ті хто люблять потанцювати – відведуть душу на повну. У нас будуть грати кращі діджеї, а в суботу ввечері буде ще й жива музика! Запалюватимуть O'Hamsters та Табула Раса!

Спеціально для фестивалю робимо нові дегустаційні келихи, які доповнять вашу домашню колекцію. Нагадуємо, що вони ідуть у подарунок до кожного вхідного квитка.

Порадуємо новим і значно ширшим вибором закусок.

 

Коли: 2–3 вересня

Де: ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1

Офіційна сторінка: craftbeerfest.com.ua

Facebook

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK