Салат зі свіжими помідорами: 3 найбільш цікавих рецепта

Фото: https://istockphoto.com

Сезон помідорів у самому розпалі! Звичайно ж, найлогічніша страва – салат. Саме в салаті помідори не піддаються тепловій обробці і максимально зберігають свої корисні властивості. Якщо ваші звичні рецепти салатів вже набридли, ми з радістю поділимося з вами новими рецептами!

Салат "Аннета" з помідорами та запеченими баклажанами

Читай також: Вітамінний салат з помідорів та авокадо

складові

  • 2 баклажани;
  • 2 столові ложки оливкової олії;
  • 3 великі помідори;
  • ½ червоної цибулини;
  • 1 лимон;
  • ½ пучка петрушки;
  • 2 зубчики часнику;
  • сіль за смаком.

Приготування:

1. Спочатку розріжте баклажани вздовж навпіл і викладіть на лист, застелений пергаментом.

2. тепер змастіть їх 1 ложкою олії та поставте в розігріту до 190 ° C духовку на 20 хвилин.

3. Потім остудіть та очистіть.

4. Наріжте баклажани та помідори однаковими кубиками. Додайте до них дрібно нарізану цибулю, сік цілого лимона, рубану петрушку, подрібнений часник, сіль і масло, що залишилося, і перемішайте.

Теплий салат "В обіймах Емми" - з помідорами, оливками та фетою

Складові:

  • Читай також: Томатний джем – тренд цього року

    250 г сиру фета;
  • 200 г хліба;
  • 500 г помідорів (страва виглядатиме цікавіше, якщо взяти помідори різних кольорів та розмірів);
  • жменя оливок;
  • 3–4 столові ложки оливкової олії;
  • сіль за смаком;
  • мелений чорний перець - за смаком;
  • ½ пучка базиліка.

Приготування:

1. Потрібно спочатку розламати фету і хліб на великі шматочки. Наріжте помідори великими часточками.

2. Змішайте ці інгредієнти з оливками у глибокій формі для випікання.

3. Тепер полийте маслом, приправте і поставте в розігріту до 180 ° C духовку на 30 хвилин.

4. Перед подачею посипте салат листям базиліка.

Салат "Хвиля" - з помідорами, крабовими паличками та сиром

Складові:

Читай також: Томатний суп для схуднення: мінус 4 кг на тиждень

200 г крабових паличок;

  • 1 червоний болгарський перець;
  • 2 великі помідори;
  • 100 г твердого сиру;
  • 1 зубчик часнику;
  • 3 столові ложки майонезу.

Приготування:

1. Наріжте крабові палички, перець та помідори невеликими смужками.

2. Додайте до них тертий сир та подрібнений часник.

3. Заправте салат майонезом та перемішайте.

Смачного!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK