Чому жінкам обов'язково треба їсти сало

Навіть незважаючи на велике калорійну навантаження, яке несе з собою вживання сала, в жіночому раціоні цього продукту складно знайти заміну.

Вся справа в унікальній арахідоновій кислоті. Вона представляє собою ненасичені жири, які в природі зустрічаються на так вже й часто. І ця кислота найсприятливішим чином впливає на весь жіночий організм: розгладжуються зморшки, омолоджується шкіра в цілому. Це рідкісні ненасичені жири регулюють гормональну систему і роблять шкіру жінки пружною і еластичною.

У салі жиророзчинні вітаміни (А, D, Е) і ненасичені жирні кислоти з'єднані з лецитином, що дозволяє очищати наші судини від надлишку холестеринових бляшок.

Також сало допомагає виводити токсини і радіонукліди. При цьому продукт засвоюється набагато краще, ніж його найближчий «родич» - вершкове масло.

А канадські вчені до всіх інших корисних властивостей сала додали ще й здатність продукту до поліпшення інтелектуальної діяльності та зміцненню імунітету. До такого висновку призвело канадців їх дослідження. Тому перед іспитом, важливою угодою або серйозним «мізковим штурмом» не завадить поласувати смачним салом.

Читай также: Сало повертається у меню мішленівських ресторанів

І пам'ятайте, тільки тоді сало завдасть шкоди фігурі і відкладеться на боках, ногах і руках, якщо є його без міри. А якщо вживати невелику кількість цього продукту, то навпаки, буде лише корисно.

Будьте здорові! 

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK