Топ кращих варіантів подарунків на будь-які випадки

Часто доводиться купляти подарунки, тому у вас забракло ідей, як ще можна здивувати людину та порадувати її чудовим презентом. При цьому, не хочеться робити банальні та нецікаві презенти, які багато хто із нас звик дарувати кожного року на одне і те саме свято. Навряд чи ви зможете справити гарне враження, якщо будете дарувати подібні презенти. Саме тому, сьогодні ми детальніше поговоримо про подарунки, та поділимось деякими цікавими варіантами, які є універсальними, і в той же час нестандартними, тому їх можна сміливо використовувати та дарувати будь-якій людині, незалежно від інтересів та загальних побажань.

Подарунковий сертифікат на презент враження 

Для тих, хто любить дарувати знаки уваги, які запам'ятовуються, сертифікат від bodo — це просто ідеальний варіант! Кількість вражень дійсно величезна і вам точно буде, з чого вибирати. Так, ви можете придбати сертифікат на стрибок з парашутом, катання на баггі, вечеря в грузинському ресторані, урок верхової їзди, турецький масаж, вейксерфінг, похід в музей фотоіллюзій, автомобільний квест, пошиття авторської вишиванки, фотосесію і так далі. При виборі враження, враховуйте пору року, коли саме у вашого друга чи подруги день народження і, звичайно ж, їх захоплення.

Подушка під шию

Ще один варіант подарунка, який рано чи пізно точно стане в нагоді адресатові! Таку подушку зручно використовувати перш за все під час подорожей, особливо якщо мова йде про тривалі перельоти або подорожі на автобусі. Але крім цього, ваш друг зможе брати таку подушку з собою на роботу, щоб менше втомлюватися, або і зовсім використовувати її у себе вдома. Ви можете вибирати як виріб класичного дизайну, так і з більш оригінальним принтом, вибір в цьому питанні залишається за вами.

Гаджет

Ну хто відмовиться чи буде не задоволений подібним презентом? А з огляду на той факт, що технології не стоять на місці, завжди є якийсь девайс, якого у вашого адресата з якихось причин ще немає. Саме тому, ви можете придбати ноутбук, смарт годинник, графічний планшет, квадрокоптер, ігрову консоль, проектор, бездротові навушники і так далі. Якщо ж ви не маєте достатньо велику кількість фінансів, то ви завжди можете підібрати потужний павербанк і людина теж залишиться задоволеним подібною знаком уваги з вашого боку.

Худі або світшоти з оригінальним принтом

Якщо ви шукайте практичні подарунки, які напевно стануть в нагоді, то радимо вам звернути свою увагу саме на цей варіант. Такі кофти залишаються в тренді в цьому році, а це означає, що вона із задоволенням буде їх носити, і виглядати при цьому стильно і модно. Радимо вам вибрати одяг з таким принтом, який точно сподобається вашому адресатові: улюблений персонаж коміксу або мультфільму, кумедна напис, мем, милий малюнок і так далі.

Оригінальні товари для дому та інтер'єру

Погодьтеся, що набагато приємніше знаходитися в будинку, в якому підібраний інтер'єр, завдяки чому створюється певний рівень комфорту і затишку. Саме з цим ви і можете допомогти, подарувавши кілька прикольних речей, які створять особливу атмосферу, і допоможуть власникові будинку або квартири відчувати на порядок краще.

___________________________________________________________________________________

Стаття російською:

Топ лучших вариантов подарков на любые случаи

Часто приходится покупать подарки, поэтому у вас не хватает идей, как еще можно удивить человека и порадовать его замечательным презентом. При этом, не хочется делать банальные и неинтересные презенты, которые многие из нас привыкли дарить каждый год на один и тот же праздник. Вряд ли вы сможете произвести хорошее впечатление, если будете дарить подобные презенты. Именно поэтому, сегодня мы подробнее поговорим о подарках, и поделимся некоторыми интересными вариантами, которые являются универсальными, и в то же время нестандартными, поэтому их можно смело использовать и дарить любому человеку, независимо от интересов и общих пожеланий.

Подарочный сертификат на презент впечатления

Для тех, кто любит дарить запоминающиеся знаки внимания, сертификат от bodo — это просто идеальный вариант! Количество впечатлений действительно огромное и вам точно будет, из чего выбирать. Так, вы можете приобрести сертификат на прыжок с парашютом, катание на багги, ужин в грузинском ресторане, урок верховой езды, турецкий массаж, вейксерфинг, поход в музей фотоиллюзий, автомобильный квест, пошив авторской вышиванки, фотосессию и так далее. При выборе впечатления, учитывайте время года, когда именно у вашего друга или подруги день рождения и, конечно же, их увлечения.

Подушка под шею

Еще один вариант подарка, который рано или поздно точно пригодится адресату! Такую подушку удобно использовать прежде всего во время путешествий, особенно если речь идет о длительных перелетах или путешествиях на автобусе. Но помимо этого, ваш друг сможет брать такую подушку с собой на работу, чтобы меньше уставать, или и вовсе использовать ее у себя дома. Вы можете выбирать как изделие классического дизайна, так и с более оригинальным принтом, выбор в этом вопросе остается за вами.

Гаджет

Ну кто откажется или будет недоволен подобным презентом? А учитывая тот факт, что технологии не стоят на месте, всегда есть некий девайс, которого у вашего адресата по каким-то причинам еще нет. Именно поэтому, вы можете купить ноутбук, смарт часы, графический планшет, квадрокоптер, игровую консоль, проектор, беспроводные наушники и так далее. Если же вы не имеете достаточно большое количество финансов, то вы всегда можете подобрать мощный повербанк и человек тоже останется довольным подобным знаком внимания с вашей стороны.

Худи или свитшоты с оригинальным принтом

Если вы ищите практичные подарки, которые наверняка пригодятся, то советуем вам обратить свое внимание именно на этот вариант. Такие кофты остаются в тренде в этом году, а это значит, что она с удовольствием будет их носить, и выглядеть при этом стильно и модно. Советуем вам выбрать одежду с таким принтом, который точно понравится вашему адресату: любимый персонаж комикса или мультфильма, забавная надпись, мем, милый рисунок и так далее.

Оригинальные товары для дома и интерьера

Согласитесь, что гораздо приятнее находиться в доме, в котором подобран интерьер, благодаря чему создается определенный уровень комфорта и уюта. Именно с этим вы и можете помочь, подарив несколько прикольных вещей, которые создадут особую атмосферу и помогут владельцу дома или квартиры чувствовать на порядок лучше.

 

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK