Кухонна техніка, про покупку якої ми найбільше шкодуємо

Технічний прогрес розбалував нас настільки, що навіть зварити яйця ми довіряємо спеціально створеної для цієї мети техніки. Часто в гонитві за модою, з метою полегшити роботу, ми захаращують простір величезними приладами, а користуємося ними рідко. Цей рейтинг найдаремнішої побутової кухонної техніки допоможе заощадити ваші фінанси і місце на кухонній поверхні.

Яйцеварка

Для того, щоб зварити яйце, досить емальованої миски або невеликої каструлі і киплячої води. Опустити яйця в воду і залишити їх кипіти від 7 до 11 хвилин зможе навіть дитина. А громіздка машина для цих цілей тільки буде збирати пил на кухні.

Тостер

Читай также: Кухонные новинки: изобрели накладной замок на холодильник

Цей прилад був дуже популярний років 20 назад, та й зараз є любителі хрусткого підсмаженого хліба. З цією метою легко впорається і духовка, і сковорода, тому якщо ваша кухня не дозволяє розмістити велику кількість девайсів, краще відмовся від покупки тостера.

Йогуртниця

Можливість робити йогурт є практично в кожній техніці - мультиварці, пароварці, та й просто в термосі його заквашувати не складає труднощів. А ось мити великий прилад після кожного приготування 6-ти порцій йогурту - справа клопітка.

Фритюрниця

Посмажити картоплю, як в ресторанах швидкого харчування, іноді дуже хочеться. Але через шкоду цієї страви робити це часто ви все рівно не станете. А щоб підсмажити  скибочки картоплі в киплячій олії - досить плити і каструлі.

Фондюшница

Часто цей апарат дарують на великі свята - рідко яке весілля обходиться без цього громіздкого презенту. Розігрівати фондюшницю, купувати спеціальні сири або топити шоколад на велику компанію - простіше поласувати стравою в кафе або ресторані, ніж зберігати цілий рік фондюшницю в будинку заради виняткового застілля раз або два на рік.

Бутербродниця

Читай также: Вчені попереджають: чим небезпечні пластикові кухонні прилади

Пристосування для найбільш ледачих або ідеалістів, які бажають вживати виключно рівні бутерброди. Надмірне вживання бутербродів не тягне за собою нічого хорошого. Та й закладати інгредієнти заради рівного краю хліба - задоволення сумнівне. І займає стільки ж часу, скільки ви будете укладати і підігрівати бутерброд вручну.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK