3 знаки Зодіаку, які обходять кухню десятою дорогою

Фото: www.istockphoto.com   

Їжа – невід'ємна частина нашого повсякденного життя. Але наші підходи до цього питання можуть відрізнятися. Деякі їдять, щоб жити. Інші живуть, щоби їсти. У нас різні кулінарні уподобання та різні кулінарні здібності. Вам цікаво, що ваш знак Зодіаку говорить про ваші навички на кухні?

Телець

О, це справжні гурмани. Вони люблять добре та багато поїсти. Тельці не можуть і навіть не хочуть відмовити собі у цьому задоволенні. Вони витрачають значну частину денного бюджету на відвідування кафе та ресторанів. Через свою любов до хорошої їжі їм може бути складно підтримувати нормальну вагу. Тим більше, що вони віддають перевагу досить комфортному способу життя.

Люди цього знаку Зодіаку не люблять готувати, та їхні навички у цій галузі середні. Вони можуть приготувати прості страви та приготувати найпростіші рецепти. Однак вони вважають за краще їсти вдома або замовляти щось з доставкою додому. Вони щасливі експериментувати з новими смаками, але мають кілька улюблених страв, які вони їдять найбільше.

Рак

Він любить готувати та часто цим займається. Цікаво, що він багато не їсть. Люди цього знаку Зодіаку добрі кухарі, але їхні страви дуже консервативні. Вони завжди суворо дотримуються рецепту. Раки діють за принципом «через шлунок до серця». Їм подобається годувати своїх близьких. Так вони виявляють до них прихильність.

Зазвичай вони роками їдять і готують те саме. У них є свої улюблені страви та рецепти, яких вони дотримуються. Раки можуть бути як веганами, так і любитеями традиційної кухні. Їжа грає важливу роль у їхньому житті. Вони люблять говорити про це та ділитися своїм досвідом у цьому питанні.

Риби

Вони люблять готувати та з радістю роблять це для своїх близьких. Вони воліють здорову кухню та екологічно чисті продукти. Риби готують все з великою старанністю, вкладаючи в це багато душі. Їдять повільно, смаком однак не завжди особливо насолоджуються. Не люблять надто гострих чи дуже жирних страв. У них часто бувають проблеми із шлунком. Також буває, що вони не можуть їсти, коли нервують. Риби люблять солодке та фрукти і з радістю повертаються до своїх дитячих уподобань.

На кухні вони почуваються рибою у воді. Вони із задоволенням готують. Вони люблять шукати в Інтернеті нові рецепти та творити з кулінарним натхненням.

Фото: www.istockphoto.com   

Лев

Леви – чудові господарі. Вони люблять влаштовувати вечірки та приймати гостей. Про меню вони дбають самі. Їжа для них є дуже важливою. Леви люблять готувати і дуже дбають про якість. Вони щодня дотримуються здорової дієти і дозволяють собі робити невеликі винятки у свята. Вони дотримуються принципу "ти те, що ти їси".

Вони чудово підходять для кухні. Можуть швидко приготувати вечерю з двох страв із закусками та десертом, а тим часом прибрати та подбати про інші питання. Це тому, що вони чудово організовані, що проявляється у всіх сферах їхнього життя. Вони також є успішними на кухні. Їх часто вважають добрими кухарями.

Водолій

Люди цього знака Зодіаку дуже мало їдять і швидко втамовують голод. Зазвичай Водолії не можуть з'їсти всю порцію у ресторані. Вони ставлять якість вище за кількість. Водолії із задоволенням вибирають екзотичні аромати та люблять незвичайні страви. Вони завжди йдуть своїм шляхом, і це також відноситься до їхнього кулінарного вибору. Їжа – це не те, що їх непокоїло б надто довго. Вони думають про це лише тоді, коли голодні.

Читай также: Каким должен быть завтрак по знаку Зодиака

Варто зазначити, що люди цього знака завжди залишають порядок після приготування, одразу миють тарілки та часто мають спеціальну систему розміщення продуктів у холодильнику. Безлад з їжею змушує їх нервувати.

Діва

Вона надає великого значення приготуванню та харчування. Діви часто сприймають ці події як ритуал. Все має бути в ідеальному порядку. Люблять їсти повільно, в тиші та зосередженості. Для Діви це дуже важливий час, вони ненавидять, коли їм хтось заважає.

Діви непогано готують. Їхні страви смачні і водночас гарно виглядають. Звичайно, на їхнє приготування йде багато часу. Люди цього знаку Зодіаку проводять на кухні вдвічі більше, ніж їм дійсно потрібно. Але ефект завжди чудовий. Не тому, що вони мають природний талант. Вони просто дуже стараються та докладають багато зусиль для приготування їжі.

Фото: www.istockphoto.com   

Близнюки

Вони люблять поїсти, але іноді... забувають про це. Вони настільки зайняті своїми ідеями, що іноді "прокидаються" ввечері і розуміють, що у них нічого не було у роті після сніданку, а може і взагалі з сомого ранку. Їм подобається експериментувати на кухні. Проте, зі змінним успіхом. Часто вони обпалюються, тому що їхні думки витають у хмарах. Ще іноді готують страву, до якої не захоче торкатися навіть голодний собака.

Близнюки прагнуть пробувати нову їжу і ненавидять їсти одну й ту саму їжу знову і знову. Їм потрібні постійні зміни. Їм подобаються цікаві аромати та незвичайні поєднання.

Скорпіон

У Скорпіонів дуже мінливі смаки і часто доходять до крайнощів. Їхні стосунки з їжею досить складні. Скорпіони можуть бути одержимі втратою ваги або навпаки нестримно переїдати. Таким чином вони виражають емоції та знімають напругу. У них сильна потреба в контролі, і їм найлегше керувати своїм власним меню.

Читай также: Еда, которая вредит разным знакам Зодиака

Вони люблять м'ясо, східні спеції, гострі страви та п'ють багато алкоголю. Те, що опиниться на тарілках, залежить від їхнього настрою. Вони мають вкрай емоційне ставлення до їжі. Вона втішає чи нагороджує їх. Їхня кухня завжди сповнена новими гаджетами, і вони часто мають безліч продуктів, про які більшість з нас навіть не чули.

Стрілець

Зазвичай Стрільці вибирають прості та перевірені страви. Вони вірні традиційній кухні: м'ясо, картопля і салат. На сніданок він їсть яєчню або пластівці, а на вечерю – бутерброди. Але коли Стрілець має можливість, то дуже хоче пробувати нове. Стрільці люблять так званий кулінарний туризм. Люди цього знаку зодіаку не можуть уявити, що знаходяться десь і не пробують місцеві делікатеси.

Хто на кухню не часто заходить

Овен

Люди цього знаку зодіаку віддають перевагу гострим стравам. Овен має відчувати чіткий смак. Ніжні чи м'які композиції не для нього. Улюблена страва відбиває його запальний характер. Він надає великого значення якості інгредієнтів. Все має бути найкращим та свіжим. Овен час від часу любить пробувати щось нове, але швидше за вірний своїм постійним смакам.

Овен погано почувається на кухні. Готує з примусом і почуттям обов'язку, і часто йому це не подобається. Він навіть не любить там їсти. Він обов'язково вибере вітальню, балкон або сяде перед телевізором.

Фото: www.istockphoto.com   

Терези

Люди цього знаку Зодіаку їдять тому, що мусять. Їм це не подобається, але вони розуміють важливість правильного харчування. Часто вони вегани чи вегетаріанці. Терези вибирають екологічно чисті продукти. Їх цікавлять новини про дієту. Вони витрачають набагато більше часу на читання про харчування, ніж просто на їжу. Вони віддають перевагу легким закускам, фруктам, овочам, вегетаріанським стравам. Вони із задоволенням обирають вареники замість традиційних свинячих відбивних. Їдять мало, рівно стільки, щоб не померти з голоду. А часами навпаки пускаються в країнощі, налягаючі на улублюлені тістечка. 

Терези особливо хороші у випіканні тортів. Вони мають свої перевірені рецепти, які вже багато років є сенсацією у їхній сім'ї. Але місце це не можна назвати їх улюбленим. Швидше, Терези з'являться там за велінням серця раз на місяць, ніж будуть монотонно готувати день у день.

Козеріг

Любить добре поїсти, але готує рідко. Він вважає за краще щось замовляти. Зазвичай, це фаст-фуд або традиційна кухня, до якої звикли в сімейному будинку. Вони їдять те саме знову і знову і не відчувають бажання пробувати щось інше. Козеріг підозріло чи навіть неохоче ставиться до нових тенденцій у харчуванні. Він все життя вірний одним і тим самим стравам. Він зневажає чергові модні дієти або поточні звіти вчених про шкоду якихось продуктів. Зовсім не турбує це Козерога, він їсть те, що йому подобається і не думає про те, як це впливає на здоров'я.

Козеріг добре готує, але рідко робить це. А на кухні завжди залишає безлад і ніколи не встигає винести сміття. Це тому, що йому потрібно працювати і всім кімнатам у світі Козеріг віддає перевагу робочому кабінету.

Читай также: Каким должен быть завтрак по знаку Зодиака

Нагадаємо, раніше ми розповідали, які десерти віддають перевагу різним знакам Зодіаку , а також, як різні знаки Зодіаку облаштували б свою кухню.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK