Резиденція королеви Великобританії почала продавати власне вироблене пиво

Британська королівська сім'я в черговий раз розширила свій асортимент спиртних напоїв. Нагадаємо, зараз Букінгемський палац вже продає власний джин, віскі і шампанське. А тепер в переліку буде ще й пиво. Сандрінгемський маєток, "улюблений фермерський будинок" королеви Єлизавети II, нещодавно оголосив, що пропонує два види пива у своєму магазині Sandringham Shop.

Королева Єлизавета II славиться своєю любов’ю до джина, але також не цурається інших напоїв. Тепер вона також зможе насолодитися власним пивом - Sandringham Best Bitter і Sandringham Golden IPA.

Їх готуються в Норфолку в місцевій пивоварні Barsham виключно для Sandringham. Щоб ще більше підкреслити місцевий характер продукту, обидва сорти пива виготовляються "з органічного ячменю, зібраного з королівської садиби, та кришталево чистої води, взятої з сусідньої свердловини", згідно з вивіскою магазину.

Ціна пляшки на 500 мілілітрів становить 3,99 фунтів стерлінгів. Зелена етикетка Best Bitter прикрашена зайцем, тоді як пляшка Golden IPA має жовто-коричневу етикетку із зображенням фазана. Ці ілюстрації також не випадкові і соціюються з маєтком королеви.

Пиво Sandringham на даний момент є місцевою продукцією, доступною лише в сувенірному магазині. До цього компанія Sandringham Estate випустила однойменний джин. Любителі міцніших напоїв також можуть скуштувати королівське вино або віскі. 

Фото: edp24.co.uk

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, яку таємницю розкрив кухар королеви Єлизавети, а також писали про найбільш улюблені страви королеви Великобританії

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK