Вчені розповіли, як впливають волоські горіхи на кров'яний тиск

Про те, що волоські горіхи мають відношення до сердця, можна здогадатися, тільги глянувши на них у розрізі. Адже горіх нагадує сердце, коли його розділити на половинки. 

Нещодавна вчені довели, що включення в раціон харчування волоських горіхів може допомогти знизити кров'яний тиск і запобігти ризику розвитку серцево-судинних захворювань.  

До цього висновку спеціалісти з Університету Пенсільванії дійшли шляхом вивчення 45 осіб у віці від 30 до 65 років. Дослідження показало, що урізання загальної кількості насичених жирів в поєднанні з регулярним вживанням волоських горіхів є ефективною стратегією нормалізації артеріального тиску.

За словами фахівців, даний ефект досягається за рахунок високого вмісту в волоських горіхах альфа-ліноленової кислоти. Отримані результати підкреслюють важливість заміни насичених жирів більш корисними рослинними альтернативами, кажуть дослідники.

Читай также: Рецепт на ужин: тажин с курицей и орехами

Нагадаємо, раніше ми розказували про те, як вливає на дитину вживання горіхів під час вагітності , а також як волоські горіхи допомагають позбутися депресії.

Будьте здорові!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK