Трійка найбільших ласунчиків за Зодіаком

Фото: www.istockphoto.com   

Звичайно, серед усіх знаків Зодіаку є яскраво виражені ласуни. Але ці трьом знакам просто призначено пожвавлюватися, побачивши десерту та пускати слинки від морозива або цукерок.

3 місце – Тельці

Фото: www.istockphoto.com   

Поступливі та цілеспрямовані Тельці плюс до всього - великі ласуни. Вони люблять, щоб їх десерт дивував. Тобто, просто з'їсти морозиво або шоколадний кекс для них буденно. Тільцям подавай багатокомпонентний десерт, з різними текстурами та начинками. І що більше шоколадної глазурі, то краще. У домі Тельців завжди є солодощі. І навіть якщо вони худнуть і сховали всі ласощі подалі, будьте певні, десь у таємному місці обов'язково є коробочка "Пташиного молока".

2 місце – Рак

Фото: www.istockphoto.com   

Читай также: Какие кофейные напитки предпочитают разные знаки Зодиака

Будинок – місце сили Рака, а солодощі – спосіб почуватися затишно та комфортно, саме втілення спокою та щастя для Раків. Але на відміну від Тельців, для яких важливим є сам смак солодощів, для Раків ще важливі такі показники як якість інгредієнтів, термін виготовлення, виробник. Раки не тільки люблять їсти солодощі, вони ще й не проти поговорити про них, дати поради, поділитися рецептами.

1 місце - Терези

Фото: www.istockphoto.com   

Терези люблять себе балувати і люблять красу. А гтішитися арними десертами – особливо. Домашнім пирогам ці естети зазвичай віддають перевагу ресторанним десертам. Але якщо положення не дозволяє, можуть навіть стати до плити і зробити торт самостійно. І в них це вийде чудово!

Солодощі - не маленька, а величезна слабкість Терезів, те, що наповнює їхній світ сенсом. А світ Терезів це задоволення,  кулінарні в тому числі.

Читай также: Как выглядит ваша идеальная кухня по знаку Зодиака

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як вибрати вино за знаком Зодіаку , а також радили, яку їжу не потрібно їсти різним знакам.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK