Нумо їсти полуницю: 7 переваг для шкіри

Фото: www.istockphoto.com 

Один з найкращих способів зберегти шкіру живильною та здоровою – це полуниця. Ці улюблені нами смачні фрукти є незамінним союзником нашої шкіри. Чи знаєте ви користь полуниці? Уважно прочитайте сьогоднішню статтю.

1. Полуниця розгладжує мішки під очима

Мішки і набряки навколо очей можуть бути наслідком недосипання, затримки рідини або депресії. Їх присутність змушує нас виглядати втомленими і негативно впливає на нашу красу. Полуниця має протизапальні властивості, завдяки чому допомагає зменшити цей недуг.

Все, що вам потрібно зробити, це покласти на цю частину обличчя шматочки свіжої полуниці і залишити на 10 хвилин. Ефект видно відразу.

2. Пілінг з дуже приємним запахом

Читай также: Той самий бабусін рецепт: вареники з полуницею

Полуниця є природним скрабом – вона сприяє очищенню шкіри та видаленню відмерлих клітин. До речі, вони залишають дивовижний аромат.

Подрібнюємо полуницю до отримання однорідної пасти. Змішайте її з чайною ложкою цукру і чайною ложкою оливкової олії. Готову пасту розмазуємо по всьому тілу і м’яко масажуємо. Результат - шовковиста, належним чином зволожена та відновлена ​​шкіра.

3. Надзвичайно натуральна шкіра

Щоб насолоджуватися оновленою та здоровою шкірою, полуниця – найкраще рішення. Вона багата антиоксидантами, які сприяють регенерації клітин і відновлюють природне сяйво.

Щоб скористатися всіма властивостями цих ягід, рекомендуємо пити натуральний сік 2-3 рази на тиждень і наносити нарізану полуницю прямо на шкіру. Це найкращий спосіб отримати шовковистий і насичений колір обличчя.

Фото: www.istockphoto.com 

4. Відбілює та усуває плями

Саліцилова кислота, яка міститься в получниці, чудово видаляє мертві клітини і стимулює відбілювання шкіри. Полуниця у вигляді маски допомагає повернути шкірі природний відтінок, позбутися від плям і зміни кольору.

Беремо три свіжі полуниці і подрібнюємо їх до отримання однорідної пасти. Додаємо кілька крапель соку лайма і чайну ложку оливкової олії. Всі інгредієнти добре перемішуємо. Наносимо на шкіру і залишаємо на 20 хвилин. Для кращого результату повторюйте лікування двічі на тиждень.

5. Натуральний тонік

Крім глибокого зволоження, полуниця тонізує і запобігає появі зморшок. Для приготування натурального тоніка змішайте дві столові ложки полуничного соку з 50 мл рожевої води.

За допомогою блендера змішайте обидва інгредієнта. Готовий тонік поставити в холодильник. Коли він охолоне, ми можемо почати його використовувати. Ми не зберігаємо його більше 10 днів.

6. Ефективний спосіб боротьби з прищами

Завдяки своїм властивостям полуниця може ефективно боротися з прищами. Готуємо маску з 7 свіжих ягід полуниці і однієї столової ложки вершків. За допомогою блендера змішайте обидва інгредієнта. Наносимо безпосередньо на шкіру, залишаємо на 10 хвилин і змиваємо теплою водою.

Обробку слід повторювати двічі на тиждень.

Фото: www.istockphoto.com 

7. Захищає шкіру від сонця

Читай также: Як правильно оздоровитися за допомогою полуниці

Багато досліджень показали, що полуниця захищає від ультрафіолетових променів, мінімізуючи шкоду, завдану сонцем ДНК нашої шкіри. Це пов’язано з наявністю антоціанів – пігментів, що відповідають за червоний колір плодів.

Вчені кажуть, що екстракт полуниці може допомогти знизити ризик раку та інших запальних захворювань шкіри.

Будьте здорові!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK