Готувала 75 годин поспіль: шеф-кухар потрапила в Книгу рекордів Гіннесса

Кенійський шеф-кухар Маліха Мохаммед потрапила до Книги рекордів Гіннесса завдяки своїй майстерності - жінка безперервно готувала протягом 75 годин.

Тим самим вона побила попередній рекорд шеф-кухаря Ріки Лумпкіна з США, який готував без зупинок протягом 68 годин 30 хвилин і 1 секунди в грудні 2018 року.

«Я завжди любила готувати, - розповідає Маліха. - Я щаслива, що стала першою жінкою-кухарем в Африці, яка отримала цей титул. Я маю намір удосконалювати свої кулінарні навички і з нетерпінням чекаю можливості перевершити свій рекорд в майбутньому. Я закликаю молодих людей прагнути до нових висот і демонструвати свої таланти світу».

Читай также: Во Франции установили мировой рекорд по приготовлению блинов

При підготовці до рекорду Маліха Мохаммед пройшла два випробування. Під час першого випробування в червні вона готувала 100 страв протягом 36 годин. Під час другого випробування в липні для приготування 200 страв жінці потрібно 54 години. Третя спроба увінчалася успіхом - шеф-кухар приготувала 400 страв за 75 годин.

Всі страви в подальшому були пожертвувані благодійним організаціям.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, чому один шеф-кухар відмовився від своєї зірки Мішлен та радили, чого не варто робити на власній кухні.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK