Українська упаковка для фаст-фуду перемогла на престижному міжнародному конкурсі

Українські виробники удосконалили паперове паковання, яке водночас виступає еко-посудом для страв швидкого приготування, які пропонує мережа fast-healthy ресторанів Salateira.  

Читай также: Да ну этот фастфуд: 10 вариантов здорового перекуса

Ця новинка від українського виробника паперового посуду перемогла у престижному конкурсі WorldStar Awards 2019 в номінації "Краща упаковка". І після того, як у місті Цзінан (Китай) представники Всесвітньої Пакувальної Орзанізації оголосили результати, стала новим орієнтиром вдалого поєднання технологій та дизайну. 

Це не перший випадок, коли винахід українців підкорює світ. Восени українські стартапери винайшли їстівні пакети  і розробка отримала світове визнання. А раніше вчені з Бразилії винайшли інноваційне паковання, яке змінює колір в залежності від свіжості запакованих у нього продуктів.

У чому новизна українського паковання для фаст-фуду

Цьогоріч на WorldStar Awards було подано 319 зразків паковання з 35 країн. Оцінку учасників і вибір переможців проводило міжнародне журі, що складалося з експертів з різних країн. Кращу упаковку визначали за основними критеріями:

  • ергономічність,
  • дизайн,
  • екологічність та безпека.

Українські виробники направили 8 зразків і здобули перемогу в двох номінаціях. Одним з переможців стала «Упаковка Локшина-кап», вироблена ТМ FOODinBOX для мережі fast-healthy ресторанів Salateira.

Інновація полягає в унікальній конструкції паковання, завдяки якій страви тривалий час зберігають температуру, смак і аромат. Більше того, через спеціальний отвір зручно додавати до локшини соус. І він не витікатиме, якщо коробку потрусити, щоб всі інгредієнти перемішалися.

Завдяки спеціальній перфорованій стрічці, яка відривається одним рухом, паковання легко перетворити на глибоку тарілку. Тож можна швидко і комфортно пообідати будь-де.

До речі, паковання виготовлене зі 100% целюлозного картону і може бути утилізоване і спрямоване на вторинну переробку, що дозволяє віднести його до eco-friendly продуктів.

Читай также: 5 советов, как совместить правильное питание и дорогу

Яка нагорода чекає на українського виробника паперового посуду-паковання дізнаємося у травні 2019 року. Церемонія нагородження переможців відбудеться в Празі (Чеська Республіка) під час засідання Всесвітньої пакувальної організації.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK