Шоколадна панна-котта: рецепт Руслана Сенічкіна

Цей десерт родом з Північної Італії, хоча вже давно став улюбленим у багатьох кухнях світу.

Її називають "простим желе", хоча у цієї "пані" цікавіший і вишуканіший характер. Як приготувати цей десерт за класичним рецептом ми вже розповідали, а ось шоколадного варіанту ще не було. 

Щоб приготувати шоколадну панна котту, вам знадобиться:

  • желатин - 15 г,
  • вершки - 350 мл.,
  • лимонна цедра - 1 ст. л.,
  • ванільний цукор - 1 ч. л.,
  • чорний шоколад - 100 г.

А як це зробити, в невеличкому відео-рецепті покаже ведучій ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін. Дивіться прямо зараз!

Читай также: 5 шоколадных десертов, которые вскружат голову сладкоежкам

Більше цікавих та смачних рецептів від Руслана Сенічкіна ви знайдете ТУТ

Смачного!

 

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK