Цей десерт родом з Північної Італії, хоча вже давно став улюбленим у багатьох кухнях світу.
Її називають "простим желе", хоча у цієї "пані" цікавіший і вишуканіший характер. Як приготувати цей десерт за класичним рецептом ми вже розповідали, а ось шоколадного варіанту ще не було.
Щоб приготувати шоколадну панна котту, вам знадобиться:
- желатин - 15 г,
- вершки - 350 мл.,
- лимонна цедра - 1 ст. л.,
- ванільний цукор - 1 ч. л.,
- чорний шоколад - 100 г.
А як це зробити, в невеличкому відео-рецепті покаже ведучій ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін. Дивіться прямо зараз!
Читай также: 5 шоколадных десертов, которые вскружат голову сладкоежкам
Більше цікавих та смачних рецептів від Руслана Сенічкіна ви знайдете ТУТ.
Смачного!