Запечені курячі стегна: цікавий рецепт від Руслана Сенічкіна

Здавалося б - ну що складного в тому, щоб приготувати курячі стегна? Але навіть в такої страви може бути цікавий авторський варіант, який ще здивує вас своїм смаком!

Телеведучий 1+1 Руслан Сенічкін, що добре відомий своїм кулінарним талантом, запік курячі стегна з картоплею. Особливим це блюдо зробить маринад з м'яти і чебрецю. Ця страва приємно здивує вас своїм освіжаючим смаком.

Дивіться спосіб приготування в відео.

Читай также: Что приготовить на ужин: куриная грудка со шпинатом

Більше цікавих та смачних рецептів від Руслана Сенічкіна ви знайдете ТУТ

Смачного!

Выбор редакции

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK