Запечені курячі стегна: цікавий рецепт від Руслана Сенічкіна

Здавалося б - ну що складного в тому, щоб приготувати курячі стегна? Але навіть в такої страви може бути цікавий авторський варіант, який ще здивує вас своїм смаком!

Телеведучий 1+1 Руслан Сенічкін, що добре відомий своїм кулінарним талантом, запік курячі стегна з картоплею. Особливим це блюдо зробить маринад з м'яти і чебрецю. Ця страва приємно здивує вас своїм освіжаючим смаком.

Дивіться спосіб приготування в відео.

Читай также: Ужин ленивого гурмана: куриная грудка со шпинатом

Більше цікавих та смачних рецептів від Руслана Сенічкіна ви знайдете ТУТ

Смачного!