Ведуча "Вікна-новини" поділилася рецептом смачного сніданку

Ведуча програми «Вікна-новини» на СТБ Тетяна Висоцька зізналася, що відчуває себе комфортно як в кадрі, так і вдома під час приготування їжі. Кулінарія служить свого роду медитацією. У соціальній мережі Тетяна Висоцька розповіла, яка вона вдома, а також поділилася рецептом корисних розеток з сиру. 

Читай также: Домашний кинозал: ТОП-5 фильмов для влюбленных в еду

«Не уявляю тебе на кухні», – сказала моя колега, журналістка-міжнародниця, найближча сусідка «по парті». І дуже мене здивувала. Завжди вважаю себе домашньою і м'якою людиною, попри оцю діловитість і жорсткість, які вимагає професія. Але люди ж бачать інакше! І я їй сказала: «Уяви. Кухня, я ненафарбована, в окулярах, з хвостиком, розслаблена, намішую якесь тісто в велюровому домашньому костюмі та ще й в квіточки». Ми посміялися. І знову заговорили про геополітику, Суркова, Трампа, мексиканського наркобарона і пісню про Київ Ванесси Параді. Але я ж не жартувала», - зазначила ведуча.

На своїй сторінці в Facebook Тетяна Висоцька поділилася рецептом корисних розеток з сиру, який її завжди рятує.

Інгредієнти: 

  • Кисломолочний сир;
  • Яйце;
  • Трохи сметани;
  • Суха вівсянка;
  • Кукурудзяна дрібна крупа;
  • Трохи цукру;
  • За бажанням - фрукти і горіхи.

На 8 розеток знадобиться орієнтовно 200 г сиру і крупи в пропорції 1: 1 до сиру (на око). Як зазначила Висоцька, відсутність борошна робить розетки з сиру корисним стравою. Всі інгредієнти треба змішати та помістити в силіконові форми. 

«Силіконові суцільні форми для кексів – мені особисто дуже зручні. 20 хвилин випікання – і все. Полуденок чи сніданок готовий! Смачного нам», – підсумувала ведуча «Вікна-новини».

Читай также: Торт Орео: творожный чизкейк без выпечки

Нагадаємо, раніше ми публікували і інші смачні рецепти від Тетяни Висоцької: полуничного конфітюру та запеченого карпа.

Смачного!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK