Цей неймовірний освіжаючий салат відмінно пасуватиме до страв з м'яса - він здатний відтінити смак м'ясних страв найвигіднішим способом. Але й поданий окремо, салаг "Сеграя" справить добре враження на тих, хто піклується про своє здоров'я та цінує нові оригінальні комбінаціх у стравах.
Інгредієнти:
- Стебло селери з лісточками - 500 г
 - Петрушка - 100 г
 - Гранати - 1 штука
 - Лімон - 1 штука
 - Яблуко - 1 шт
 - Оливкове масло - 50 мл
 - Перець чорний молотий - за смаком
 
Спосіб приготування:
- Селеру треба спочатку очистити від грубої шкірки. Для цієї справи прекрасно підходять овочечистка, нею потрубно зняти тільки самий верхній шар шкірки, не більше того.
 - Наріжте селеру на шматочки - квадратиками чи соломкою, як вам більше подобається.
 - Очистіть яблуко від шкірки і наріжте соломкою.
 - Петрушку подрібнить.
 - Сумішшю оливкового масла і лимона все це заправити.
 - З граната витягніть зерна - краще і простіше за все робити це, зануривши розрізаний на половинки гранат в крижану воду, - так ви не окропитися соком граната, та й зерна в крижаній воді будуть цеілішими. Зернами заправте салат.
 - Додайте в салат чорного перцю.
 
Смачного!
Читай также: Обед без бед: ТОП-5 заправок для овощных салатов
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як схуднути за допомогою селери та радили, які ще салати з гранатовими зернами можна приготувати.
                  







