Зимове меню: салат "Сеграя" з селери, гранату та яблука

Цей неймовірний освіжаючий салат відмінно пасуватиме до страв з м'яса - він здатний відтінити смак м'ясних страв найвигіднішим способом. Але й поданий окремо, салаг "Сеграя" справить добре враження на тих, хто піклується про своє здоров'я та цінує нові оригінальні комбінаціх у стравах.

Інгредієнти: 

  • Стебло селери з лісточками - 500 г
  • Петрушка - 100 г
  • Гранати - 1 штука
  • Лімон - 1 штука
  • Яблуко - 1 шт
  • Оливкове масло - 50 мл
  • Перець чорний молотий - за смаком

Спосіб приготування: 

  1. Селеру треба спочатку очистити від грубої шкірки. Для цієї справи прекрасно підходять овочечистка, нею потрубно зняти тільки самий верхній шар шкірки, не більше того.
  2. Наріжте селеру на шматочки - квадратиками чи соломкою, як вам більше подобається. 
  3. Очистіть яблуко від шкірки і наріжте соломкою.
  4. Петрушку подрібнить.
  5. Сумішшю оливкового масла і лимона все це заправити.
  6. З граната витягніть зерна - краще і простіше за все робити це, зануривши розрізаний на половинки гранат в крижану воду, - так ви не окропитися соком граната, та й зерна в крижаній воді будуть цеілішими. Зернами заправте салат.
  7. Додайте в салат чорного перцю.

Смачного!

Читай также: Обед без бед: ТОП-5 заправок для овощных салатов

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як схуднути за допомогою селери та радили, які ще салати з гранатовими зернами можна приготувати. 

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK