Цей неймовірний освіжаючий салат відмінно пасуватиме до страв з м'яса - він здатний відтінити смак м'ясних страв найвигіднішим способом. Але й поданий окремо, салаг "Сеграя" справить добре враження на тих, хто піклується про своє здоров'я та цінує нові оригінальні комбінаціх у стравах.
Інгредієнти:
- Стебло селери з лісточками - 500 г
- Петрушка - 100 г
- Гранати - 1 штука
- Лімон - 1 штука
- Яблуко - 1 шт
- Оливкове масло - 50 мл
- Перець чорний молотий - за смаком
Спосіб приготування:
- Селеру треба спочатку очистити від грубої шкірки. Для цієї справи прекрасно підходять овочечистка, нею потрубно зняти тільки самий верхній шар шкірки, не більше того.
- Наріжте селеру на шматочки - квадратиками чи соломкою, як вам більше подобається.
- Очистіть яблуко від шкірки і наріжте соломкою.
- Петрушку подрібнить.
- Сумішшю оливкового масла і лимона все це заправити.
- З граната витягніть зерна - краще і простіше за все робити це, зануривши розрізаний на половинки гранат в крижану воду, - так ви не окропитися соком граната, та й зерна в крижаній воді будуть цеілішими. Зернами заправте салат.
- Додайте в салат чорного перцю.
Смачного!
Читай также: Обед без бед: ТОП-5 заправок для овощных салатов
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як схуднути за допомогою селери та радили, які ще салати з гранатовими зернами можна приготувати.