Рисові тимбали: новий рецепт Руслана Сєнічкіна

Тімбал (тімбаль, тімбале, тімбали, тімбалі) - вид незвичайного святкового пирога. Ця страва французької кухні, де заведено так називати різноманітні бордюри, постаменти, основи, фундаменту. А перекладається ця назва як Сам термін «тімбал» в перекладі означає «бубон». Ця назва була дана пирогам, що були порожними усередині, і грунтувалася на зовнішньому їх схожості зі згаданим музичним інструментом.

Готується тімбал зазвичай з хлібного або пухкого тіста з метою створення своєрідного резервуару або їстівної платформи, призначених для приміщення в них різних продуктів і страв. Всередині тімбал заповнюється начинкою (грибами, помідорами і фаршем або чимось іншим), а зверху розміщуються макарони подібним же чином, як і при виготовленні дна. Термічна обробка страви проводиться шляхом запікання в шафі духовій або в звичайній духовці.

Бувають тімбали навіть із рисом! Готувати їх для багатьох простіше, ніж класичні. Як їх приготувати показав телеведучий та відомий кулінар Руслан Сенічкін. Ну телевізійній кухні він приготував рисові тімбали, запечені з томатами і сиром.

Інгредієти:

  • 1 цибулина,
  • 300 г рису,
  • 150 мл води,
  • 3 томати,
  • 20 г петрушки,
  • 100 г моцарели,
  • 100 г рікотти,
  • 100 мл білого сухого вина
  • спеції за смаком.

Спосіб приготування:

Читай также: Национальные блюда разных стран из риса

Cмачного!

Выбор редакции

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK