Цей французький десерт вже три сотні років є одним з найпопулярніших в світі. Його подавали на королівських балах і званих вечерях. А сьогодні без нього не можна уявити українські кондитерські та кав'ярні.
Руслан Сенічкін показав в ефірі програми "Сніданок з 1+1", як приготувати сирне суфле з ягідним соусом.
Для цього знадобиться лише 5 інгредієнтів:
- кисло-молочний сир - 100 г,
- молоко - 20 мл.,
- манна крупа - 10 г,
- цукор - 40 г,
- яйце - 1 шт
Спосіб приготування:
Дивіться у відео-рецепті
Смачного!
Читай также: Як правильно оздоровитися за допомогою полуниці
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати сирне суфле з бананом, а також ділилися рецептом простого пирога з полуницею.