Сиркове суфле з ягідним джемом (простий рецепт)

Цей французький десерт вже три сотні років є одним з найпопулярніших в світі. Його подавали на королівських балах і званих вечерях. А сьогодні без нього не можна уявити українські кондитерські та кав'ярні.

Руслан Сенічкін показав в ефірі програми "Сніданок з 1+1", як приготувати сирне суфле з ягідним соусом.

Для цього знадобиться лише 5 інгредієнтів:

  • кисло-молочний сир - 100 г,
  • молоко - 20 мл.,
  • манна крупа - 10 г,
  • цукор - 40 г,
  • яйце - 1 шт

Спосіб приготування:

Дивіться у відео-рецепті

Смачного! 

Читай также: Як правильно оздоровитися за допомогою полуниці

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати сирне суфле з бананом, а також ділилися рецептом простого пирога з полуницею

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK