Малосольні огірки від Руслана Сенічкіна

Цьому овочу стоїть пам'ятник в Ніжині, на Чернігівщині, а Наполеон Бонапарт пообіцяв велику винагороду тому, хто знайде спосіб як можна довше зберігати його свіжим.

Все це про огірок, без якого неможливо уявити ані святковий, ані звичайний стіл українця. Наполеон так і не дізнався кращий рецепт. А от відомий кулінар та телеведучий Руслан Сєнічкін готовий ним поділитися. 

Інгредієнти:

  • 1 кг огірків,
  • 1,5 л. газованої мінеральної води,
  • 1 корінь хрону,
  • листя хрону, 3-4 шт.
  • часнику - 1,5 ст. л.
  • солі,
  • вишня, смородина, перець чилі - за смаком.

Спосіб приготування: 

Читай также: Що за овоч: в Україні вирощують мексиканський кавуновий огірок

Нагадаємо раніше ми розповідали, замаринувати огірки із поричкою, а також ділилися рецептом смажених огірків.

Выбор редакции

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK