Вечеря по японськи: смажені огірки з м'ясом

Так, цей овоч можна не тільки додавати в салат чи окрошку або маринувати для закусок. Огірки можуть бути і цікавою другою стравою, якщо їх засмажити - вийде пікантно та смачно, по-східному. 

Смажені огірки сподобаються поціновувачам гострих страв. Подавати їх можна 

Інгредієнти: 

  • Огірки (великі) - 2-3 шт
  • Фарш або м'ясо (краще - баранина) - 300 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 головка
  • Сіль, перець і карі - за смаком

Спосіб приготування:

1. Очищаємо огірки від шкірки, нарізаємо великою соломкою, чистимо і ріжемо цибулю півкільцями.

2. Обсмажуємо м'ясо (фарш) на розжареній олії в сковороді або в чаші мультиварки.

3. Через 10 хвилин додаємо цибулю, ще через п'ять хвилин - огірки.

4. Солимо, перчимо не шкодуючи перцю (страва повинна вийти гострою), додаємо каррі. Головне - щоб цибуля і огірки обсмажувалися, а не тушкувалися, так як в оригіналі блюдо готується на відкритому вогні і частково в палаючому прямо на сковороді олії. Огірки обсмажуємо не більш 7 хвилин.

5. На стіл блюдо можна подати заправленим майонезом, не тільки гарячим, але і холодним.

Смачного!

Читай также: Кому можно, а кому нельзя есть огурцы

Нагадаємо, раніше ми розказували, як приготувати сорбет з огірків та як швидко та смачно замаринувати огірки