Яким має бути сніданок за знаком Зодіаку

Фото: www.istockphoto.com  

У представників знаків Зодіаку багато відмінностей - від способу життя до переваг. І бажання з'їсти той чи інший набір продуктів - не просто каприз, а інколи потреба! Дивіться, що краще підійде на сніданок того чи іншого знаку в залежності від типу енергії цього знаку. 

Овен 

Овен - дуже енергійний знак, але витрачає свою енергію так само швидко, як і відновлює. Для цього знаку вранці ідеальним є білковий омлет, вівсянка з фруктами і ягодами, сир, цільнозерновий хліб, слабосолена риба. Протипоказано гостре, солодке і солоне - вся їжа повинна бути прісною.

Телець

Телець накопичує енергію поступово, але і повільно витрачає її протягом дня. Тому і сніданок Тельця повинен бути різноманітний і такий, що повільно засвоюється. Це можуть бути бутерброди з сиром, маслом, фруктовий салат, шинка, сирний омлет. Слід уникати низькокалорійних сніданків - йогуртів, пісної вівсянки і знежиреного сиру.

Близнюки 

Близнюки дуже поверхові в їжі і не схильні до дотримання таких ритуалів, як сніданок чи обід, що потім позначається на дуже ситній вечері. Тому найважливіше для Близнюків - змусити себе їсти за графіком, не відволікатися і не поспішати. Кекси з гарбузом або морквою, каша - ідеальний сніданок. А от чому слід сказати "Ні!", так це бутебродам за переглядом телевізора або соцмереж.

Рак

Раки часто перебірливі в їжі і вважають за краще страви високої кухні. Інші представники цього знака навпаки - абсолютно нерозбірливі в їжі. І та, і інша крайність створює свої труднощі. Сніданок для Рака має бути простим, щоб не переїдати, і цікавим, щоб хоч щось з'їсти. Каші, бутерброди з зерновим хлібом і сиром, сир з медом - цьому скажіть рішечу "Так!". Небажаними будуть сирники, солодка випічка і жирні омлети.

Лев

Леви ласі на моду, але не завжди модні кулінарні течії здатні задовольнити енерговитратність людини. Тому цьому знаку краще готувати на сніданок щось традиційне - сирники, каші, омлет, яєчню. Всілякі суміші сухофруктів і горіхів краще залишити для перекусу між сніданком і обідом.

Фото: www.istockphoto.com  

Діва

Діви байдуже ставляться до сніданку, та й часто можуть його проспати. Тому сніданок Діви повинен бути смачним і апетитним: овочеві салати, грінки, омлет з томатами, свіжа каву, свіжовичавлений сік або круасан. Банальні каші і низькокалорійна кісломолочка не зацікавлять Діву.

Терези

Це відомі любителі смачненького і калорійного, тому найчастіше переїдають. Сніданок для Терезів повинен бути, безсумнівно, поживним - сирники, омлет або яйця-пашот, йогурт з медом і фруктами. Але щось одне, а не один за одним без зупинки.

Скорпіони

Скорпіони - великі шанувальники фастфуду, солодкої випічки, печенек, і вони можуть собі дозволити таке на сніданок. Але так як Скорпіон часто не відчуває міри, слід обмежувати себе в кількості або знижувати калорійність шляхом заміни жирних продуктів знежиреними. Жирні та гострі страви на сніданок для Скорпіона під забороною.

Стрілець

Стрільці постійно сидять на дієтах, причому різних, постійно шукаючи серед гори інформації щось по-справжньому дієве. Такі експерименти швидко підривають здоров'я і позначаються на працездатності протягом усього дня. На сніданок Стрільцеві підійдуть йогурти з граноли, мюслі, омлет, помідори, хумус і бутерброди. Сирі овочі та пісні кашки краще перенести на вечерю.

Козеріг

Козероги працелюбні і часто думки про роботу займають у них весь час, а такі «дрібниці» як їжа просто ігноруються. Для цього знака важливо створити і дотримуватися ритуалів, не пропускаючи сніданок ні в якому разі. Нехай він буде простим - банан, каша, йогурт, але обов'язковим! А ось всі ці калорійні круасани на бігу - цього не повинно ути в цого раціоні!

Водолій

Водолії люблять готувати і годувати домочадців, тому щоб уникнути переїдання, не варто зациклюватися на «столі з 3 страв». Сніданок має бути швидким і максимально простим, тоді не буде спокуси засиджуватися за столом довго. Це сир, сирники з додаванням овочів або фруктів, мюслі. Млинці, омлети і булочки не повинні потрапляти в тарілку Водолія вранці. 

Риби

Риби - консерватори, і можуть щодня протягом багатьох років їсти на сніданок одне й те ж. Єдине, їжа в тарілці Риби має бути красивою і апетитною. Цьому знаку слід обов'язково поміняти своє ставлення до одноманітності і трохи розширити раціон, щоб щодня отримувати різні вітаміни та мікроелементи. А ось тістечка і тортики, які так обожнюють Риби, з сніданку краще прибрати зовсім.

Читай также: Еда, которая вредит разным знакам Зодиака

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як виглядає улюблений борщ різних знаків Зодіаку, а також вгадували, який напій замовить в барі кожен з 12-ти знаків Зодіаку


Давайте  дружити! Ось наш ФейсбукPinterestТелеграм. Добавляйтеся в друзі! 

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK