Код нації: як виглядає улюблений борщ різних знаків Зодіаку

Фото: www.istockphoto.com

Борщ - страва багатогранна і існує безліч способів його приготування. І так як представники різних знаків Зодіаку мають всередині знаку схожі уподобання, то і вибір борщу, підмічено, що у них схожий. 

Овен 

Його вибір - пікантний борщ флотський. І щоб копченостей було майже так само багато, як овочів. А капусту - неодмінно «шашечками» порубати. Овен їсть борщ дуже гарячим і недолюблює доповнювати його свіжою зеленню, а ось сметаною або майонезом - обов'язково. Є у знака ще одна особливість - він знаходить вчорашній суп абсолютно непридатним до вживання. Тільки свіжий борщ тим Овнам подавай!

Фото: www.istockphoto.com

Телець

В ідеальному борщі Тельця овочі залишаються трішки хрусткими. Максимум задоволення цей знак отримує від трапези, якщо до супу є свіжі пампушки з часником або домашній житній хлібець. Телець майже завжди тягнеться до сільниці - він любить це більше, ніж всі інші.

Про його борщі також можна сказати наступне: ніяких пакетиків швидкого приготуванн, борщ має бути "з огороду", максимально натуральним.

Фото: www.istockphoto.com

Близнюки

Взагалі-то «улюблений борщ» Близнюків в принципі лише віддалено нагадує це блюдо. Так, в ньому майже напевно буде буряк, але в іншому - це щось дуже цікаве ... Можливо, там виявляться качка, білі гриби, гарбуз, рис ... Плюс, важливо відзначити, що смаки знака на цей суп мінливі - взимку більше подобається пряний, жирний борщ, а влітку і навесні - тягне до холодних борщів із зеленню. Але незмінно люблять Близнюки в борщі мангольд, лавровий лист і чорний перець горошком.

Фото: www.istockphoto.com

Рак 

Він обожнює вегетаріанський борщ. І не тому, що прихильник такої дієти, а тому - що цінує тонкий смак овочів - стручкової квасолі, болгарського перчика, селери. Можлива поява в супі і чорносливу - Рак не проти оригінальності. А ще варто відзначити, що Рак ніколи не замовить борщ в забігайлівці, борщ для нього - щось занадто інтимне.

Якщо знак прийняв запрошення «на тарілочку борщу», значить, він готовий перевести відносини на якісно новий рівень, згоден помиритися, готовий розкрити душу.

Фото: www.istockphoto.com

Лев 

Віддає перевагу ласуванню борщем на сніданок або вечерю, але чомусь не в обід. Удвічі отримує задоволення, від ефектної подачі страви - наприклад, борщ томлений з духовки чи борщ в розписному горщику. Влітку їсть борщ з молодою капустою, в інші сезони - воліє готувати з квашеної. Цей знак в принципі не дуже любить їсти все з хлібом, але не відмовиться від борщу з пампушками чи галушками. 

Фото: www.istockphoto.com

Діва

Щодо деяких страв цей знак проявляє неабияку впертість - є улюблені варіації, а решта, будь воно хоч від шефа з мішленівських ресторану - не сприймає. Так що його не спокусити ніяким борщем, крім приготованого по маминому рецепту або холодного. У кожній ложці якого - традиції або літо. І бажано, щоб в страві було все екологічно чистим. 

Фото: www.istockphoto.com

Терези

Квасоля, баклажани і болгарський перець - що завгодно з цього на думку Терезів перетворює борщ в їжу, з якою не порівняється нектар з Олімпу. Зажарка на маргарині, до речі, все безнадійно зіпсує. Дозволяється з сала або з вершкового масла.

Є ще один секрет смачного борщу для Терезів - це яловичина з тушонки або курка. А ще Терези люблять додати в борщ яйце та сметану. Не проти борща-пюре. 

Фото: www.istockphoto.com

Скорпіон

Його борщ відрізняється добротністю - жирний «аж ложка стоїть», з тонкою нашинкованою капустою і неодмінно з мозковий кісточкою, витягти вміст якої - окремий ритуал. Скорпіон в принципі не любитель напівфабрикатів, тому ніякої томатної пасти - тільки свіжі помідори. Час покуштувати борщу він визначає за покликом серця і заради того, щоб власноруч зайнятися його приготуванням, готовий кинути все.

А той, хто матиме честь бути помічником - дорогий для знака людини. І ще факт про скорпіонів борщ - овочі для нього підсмажують рум'яно, за півкроку від «підгорить!».

Фото: www.istockphoto.com

Стрілець

Представник цього знаку любить борщ із мінімумом компонентів і крупно нарізаними овочами, м'ясо - неважливо що там з ним, а ось якщо буряк буде з баночки «на зиму», а капуста свіжої - це прекрасно. І є у Стрільця ще одна особливість - йому заздалегідь здається несмачним і взагалі не вартим уваги блідий борщ. Він обов'язково повинен бути червоним, як рубін. І всі овочі повинні бути нарізані рівномірно.

Фото: www.istockphoto.com

Козеріг

Цей знак в принципі не великий любитель кухонних турбот. Він шанобливо ставиться заготовок для борщу на зиму. Спокійно поставиться до того, що вдома немає морквини чи капусти - приготує борщ і так, без них. А щодо м'яса - в тарілці воно має бути з гіркою - не допустить компомісів.  

Козеріг любить борщ і на третій, і на четвертий день - він з тих, хто вважає, що страва із часом стає тільки смачнішою.

Фото: www.istockphoto.com

Водолій

В принципі, Водолії не вибагливі, але по-справжньому принесе задоволення їм лише той борщ, в якому продумані приправи. Розмарин, чебрець, фенхель, гірчиця солодка - все це Водолій схвалить. А ось чого він не любить в цій страві, так це лука. У періоди ж особливої ​​вередливість (а вони інколи трапляються у Водолія), поважається в борщі присутність круп - рису, перловки, гречки. А якщо хліб до борщу, то не свіжі скиби, а акуратні сухарики, тверді як граніт.

Фото: www.istockphoto.com

Риби

Рибам до смаку наваристий борщ з невеликими, з жирком, шматочками м'яса - кожен на один укус. Більше морквини і цибулі, дуже непогано додати ще солоний огірок. Картопля в борщі Риб майже розсипається в пюре.

Не терплять Риби ніяких білих коренів для поліпшення бульйону. Їхній лайфхак - в кінці заправити борщ товченим салом з часником чи додавання до борщу пір'їв зеленої цибулі.

Фото: www.istockphoto.com

Смачного! А якщо вам захотілося борщу, приготуйте борщ з грибами та черносливом або цікавий молочний єврейський борщ

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK