Старовинні рецепти української кухні: Потапци

Смачне і легке в приготуванні блюдо. Українські перекази кажуть, що потапці були дуже популярною стравою на Запорізькій Січі. По суті це ті ж грінки, які козаки робили як закуску до горілки. 

Інгредієнти:

  • 1 кг житнього хліба;
  • 200 г сала;
  • 1 головка часнику.

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо хліб тонкими скибочками і натираємо корочку часником.
  2. Розтоплюємо сало на сковороді і обсмажуємо хліб з обох боків до золотистого кольору.
  3. До столу подаємо з шматочками сала.

Смачного!


Всі рецепти циклу "Старовинні рецепти української кухні" ви знайдете ТУТ

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK