Гості на порозі: 3 рецепта супершвидких тортів

Рецепти швидкого десерту повинні бути в арсеналі кожної господині, адже коли забіглі несподівано гості - не така вже й рідкість сьогодні. Приємно здивувати всіх тортом до чаю, що приготовлений за 10-20 хвилин, і це цілком реально!

Торт за 10 хвилин

Вам знадобиться банка згущеного молока, склянка борошна, 300 грам сметани 2 яйця, 100 г вершкового масла, 2 чайні ложки какао, 2 чайні ложки соди, лимонний сік для гасіння соди, 150 грам цукру.

З'єднайте згущене молоко з яйцями і борошном, перемішайте до однорідності. Розтопіть масло і додайте до маси. Погасіть лимонним соком соду і теж додайте до суміші. Тісто розділіть на три рівні частини. В одну з частин додайте какао. Випікайте кожен корж в мікрохвильовці 5-6 хвилин. Для крему з'єднайте сметану з цукром і збийте протягом 5 хвилин блендером. Гарячі коржі просочіть кремом, з'єднаєте коржі і прикрасьте торт ягодами, фруктами або тертим шоколадом. Приберіть торт в холодильник до приходу гостей.

Шоколадний торт з коньяком за 10 хвилин

Візьміть 100 грам чорного шоколаду, 100 г цукру, 2 чайні ложки коньяку, 200 грам вершкового масла, 4 яйця, 100 грам борошна, чайну ложку розпушувача, півсклянки цукрової пудри, ваніль, шоколад для присипки.

Розтопіть 100 грам вершкового масла і шоколад в мікрохвильовій печі. Ще 100 грам масла дістаньте з холодильника і залиште для розм'якшення. З'єднайте цукор і 3 яйця і збийте до м'якості. Додайте до суміші борошно, коньяк, розпушувач і розтоплене масло з шоколадом. Перемішайте всі інгредієнти до однорідності. Випікайте корж в мікрохвильовці протягом 7 хвилин. Цукрову пудру з'єднайте з одним яйцем і збийте, додайте розм'якшене масло і ваніль. Остиглий бісквіт розрізати на 4 тонких коржа і промажте кожен кремом, з'єднайте і посипте крихтою шоколаду за смаком.

Торт за 30 хвилин на сковороді

Знадобиться 200 грам сиру, 500 мл молока, 2 яйця, пакетик ваніліну, чайна ложка соди, оцет для гасіння, 2 склянки цукру, 300 грам борошна для тесту і 3 столові ложки для крему, 150 грам вершкового масла.

Читай также: Медовик на швидку руку, фруктовий та для мультиварки: 3 рецепти

Змішайте 1 яйце, сир, стакан цукру, борошно, гашене соду і ванілін до однорідного щільного тіста. Розділіть тісто на 3 частини і тонко розкачати кожну. Кожен корж обсмажте на сковороді з обох боків до рум'яної скоринки. Для крему змішайте яйце, 3 столові ложки борошна, молоко, стакан цукру, помістіть на плиту і нагрівайте до загусання. Окремо збийте вершкове масло і з'єднайте з сумішшю. Промажьте коржі торта, з'єднайте їх і полийте зверху залишилися кремом.

Смачного!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK