Десерт на ледачу господиню: полуничний торт-желе

Десерт, який не потребує випікання та багато часу. Достатньо змішати компоненти та поставити на пару годин застигати в холодильник - і можна насолодитися охолоджуючим та смачним літнім десертом. 

Інгредієнти:

  • Сметана - 600 г
  • Желатин - 25 г
  • Цукор - 1 стакан
  • Полуниця - 500 г

Спосіб приготування:

  1. Желатин з'єднати з 0,5 склянки води і залишити набухати протягом 10 хвилин.
  2. Сметану з'єднати з цукром і збити до тих пір, поки не розчиниться цукор.
  3. Розтопити набряклий желатин в мікрохвильовці і з'єднати його з сметаною, збиваючи на невеликій швидкості міксера.
  4. Силіконову форму для випічки кексів наповнити полуницею. Залити полуницю сметанним желе.
  5. За допомогою лопатки підняти полуницю з дна форми. Надіслати сметанний торт-желе в холодильник мінімум на 2 години. Для того щоб полегшити витяг торта з форми потрібно відправити його в ємність з гарячою водою на одну хвилину. Потім дістати торт і відразу перевернути на тарілку і витягти з форми.

Смачного! 

Читай также: Рецепт полуничного смузі від Руслана Сенічкіна

Нагадаємо, раніше ми розповідали про цікавий рецепт полуничне варення та радили, як правильно оздоровитися за допомогою полуниці

Выбор редакции

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK