Фото: www.istockphoto.com
Такий закусочний торт просто неодмінно має бути на вашому столі в сезон кабачків, хоч би раз. Але напевно, розкуштувавши його один раз, ви захочете знову і знову готувати цю страву - просте, смачне, сезонне, ошатне!
Складові:
- Кабачки – 500 г
- Борошно – 100 г
- Яйця – 2 шт.
- Розпушувач – 0,2 ч.л
- Рослинна олія – 1 ст.л
- Сіль за смаком
- Сир – 400 г
- Часник – 4 зубчики
- Рукола – 20 г
- Помідори черрі – для прикраси
Спосіб приготування:
- добре промийте зелень та овочі. Кабачок натріть на великій тертці, посоліть, перемішайте та дайте постояти 10 хвилин.
- Злийте сік, що виділився. Додайте|добавляйте| яйця, сіль|соль| і перемішайте.
- Всипте в кабачки борошно, розпушувач. Все добре перемішайте.
- На розігрітій сковороді з олією обсмажте кабачкові млинці до золотистого кольору.
5. Кожен млинець бажано промокнути паперовим рушником від олії.
6. Час приготувати начинку. Спочатку часник пропустіть через прес. Рукколу вимийте, обсушіть і подрібніть.
7. З'єднайте сир, часник та руколу. Добре перемішати до однорідності.
8. Кабачкові млинці змастіть сирною начинкою і складіть один на одного.
9. Верх закусочного торта прикрасьте помідорами чері та зеленню.
Фото: www.istockphoto.com
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати суші-торт та ділилися рецептом бутербродного торта "Фаворит".