Кулінарний хіт сезону - кабачковий торт "Літечко"

Фото: www.istockphoto.com

Такий закусочний торт просто неодмінно має бути на вашому столі в сезон кабачків, хоч би раз. Але напевно, розкуштувавши його один раз, ви захочете знову і знову готувати цю страву - просте, смачне, сезонне, ошатне!

Складові:

  • Кабачки – 500 г
  • Борошно – 100 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Розпушувач – 0,2 ч.л
  • Рослинна олія – 1 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Сир – 400 г
  • Часник – 4 зубчики
  • Рукола – 20 г
  • Помідори черрі – для прикраси

Спосіб приготування:

  1. добре промийте зелень та овочі. Кабачок натріть на великій тертці, посоліть, перемішайте та дайте постояти 10 хвилин.
  2. Злийте сік, що виділився. Додайте|добавляйте| яйця, сіль|соль| і перемішайте.
  3. Всипте в кабачки борошно, розпушувач. Все добре перемішайте.
  4. На розігрітій сковороді з олією обсмажте кабачкові млинці до золотистого кольору.

5. Кожен млинець бажано промокнути паперовим рушником від олії.

6. Час приготувати начинку. Спочатку часник пропустіть через прес. Рукколу вимийте, обсушіть і подрібніть.

7. З'єднайте сир, часник та руколу. Добре перемішати до однорідності.

8. Кабачкові млинці змастіть сирною начинкою і складіть один на одного.

9. Верх закусочного торта прикрасьте помідорами чері та зеленню.

Фото: www.istockphoto.com

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати суші-торт та ділилися рецептом бутербродного торта "Фаворит".

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK