Час консервації: джем з малини і агрусу

Ним можна ласувати відразу після приготування - з морозивом, до чаю, додавати до випічки. А можна залишити для зимових запасів.

Тим, у кого ці ягоди ростуть прямо на дачі або городі, дуже пощастило. Адже кілограм агрусу в столиці в середньому коштує 80 грн, малина - 130 грн. В інших регіонах ціна трохи відрізняється.

Дивіться відео- рецепт Руслана Сенічкіна і готуйте смачненьке і корисне.

Інгредієнти:

  • Малина - 500г.
  • Агрус - 500г.
  • Цукор - 800г.
  • М"ята - гілочка
  • Цедра лимона - дрібка

Спосіб приготування: 

Смачного!

Читай также: Цветаєвский пиріг з малиною: покроковий рецепт

Більше цікавих рецептів від Руслана Сенічкіна ви зможете знайти ТУТ

 

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK