Торт на День захисту дітей "Рибка" з М&М’s

Фото: https://gfood.su/

Коли свято вже ось-ось і хочеться побалувати дитину, а часу не так вже й багато, в нагоді стане цей рецепт!

Складові:

  • Бісквіт:
  • 200 г темного шоколаду (52% какао)
  • 100 г вершкового масла, м'якого
  • 4 великі яйця
  • 150 г цукрової пудри
  • 100 г борошна
  • 1 пакетик розпушувача (10 г)
  • 1 щіпка солі

Декор:

  • 50 г гіркого шоколаду (52% какао)
  • 35 г вершків
  • 190 г шоколадних барвистих драже
  • 1 маршмеллоу

Покрокове приготування:

Фото: https://gfood.su/

  1. Приготуємо шоколадний бісквіт. Розтопіть масло та шоколад на водяній бані. Збийте яйця із цукром. Потім просійте туди борошно та розпушувач. Тепер додайте шоколад із олією. Все перемішайте. Перелийте тісто у форму для випічки та поставте в духовку на 25 хвилин при температурі 180ºС. Коли бісквіт випечеться, дістаньте його і дайте повністю охолонути.
  2. Поки бісквіт остигає, ми приготуємо шоколадний ганаш. Для цього в невеликій каструлі закип'ятіть вершки.
  3. У мікрохвильовій печі розтопіть шоколад.
  4. Вилийте вершки у шоколад і добре перемішайте до однорідної маси.
  5. Коли бісквіт охолоне, виріжте з нього невеликий трикутник
  6. Перекладіть бісквіт на тарілку для сервірування, а вирізаний трикутник помістіть ззаду, щоб вийшов риб'ячий хвіст
  7. Добре промажте бісквіт шоколадною глазур'ю.
  8. Викладіть різнокольорові драже. В якому порядку викладати цукерки – вирішувати Вам, лише Вашу фантазію. Можна замість драже використовувати, наприклад, печиво чи інші смаколики.
  9. З маршмеллоу зробіть око, поклавши в центр кольорову цукерку.

Читай также: Торт ко Дню защиты детей "Киндер Милк-Слайс"

Шоколадний торт "Рибка з М&М" готовий! 

Смачного!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK