Літні заготовки: щавель в банці

Фото: www.mojegotowanie.pl 

Баночка щавлю — ідеальне рішення, яке дозволить приготувати смачний і ароматний суп зі щавлю в будь-яку пору року. Рецепт щавлю в банках дуже простий – його готують з кількох основних інгредієнтів. 

Щавель, багатий багатьма цінними поживними речовинами, його потрібно збирати на початку літа. Тоді він найсмачніший. 

Читай также: Блюдо дня: зеленый борщ со щавелем (простой рецепт)

Баночка консервованого щавлю – добра основа для щавлевого супу. Найкраще готувати в банках об’ємом 330 мл, оскільки це ідеальна порція для смачного домашнього супу з щавлю в будь-який час року. Наш рецепт щавлю в банці виходить з 4 баночками щавлю.

Рецепт

  1. Щоб приготувати щавель у банці, щавель акуратно подрібнюємо ножем, за бажанням блендуємо. 
  2. Подрібнене листя покласти в каструлю, залити невеликою кількістю води і тушкувати. Щавель, як і шпинат, зменшує свій обсяг під час смаження.
  3. В процесі посоліть за смаком.
  4. Зварений щавель покласти в попередньо ошпарені банки, щільно закрутити і пастеризувати.

Смачного!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK