Деруни зазвичай подають зі сметаною. Але кулінарія надихати відходити від стандартів, фантазувати, експериментувати - і все заради нового смаку.
В результаті таких гастрономічних пошуків телеведучий каналу 1+1 Руслан Сенічкін, який відомий своїми кулінарними талантами, запропонував цікавий рецепт дерунів. Це деруни з начинкою з ікри минтая - ароматні, із золотистою скоринкою і дуже смачні.
Їнгредієнти:
- 4 картоплини,
- 1 цибулина,
- 2 огірки,
- 30 г зелені,
- 4 ч.л. ікри минтая,
- 1 зубчик часнику,
- спеції
Спосіб приготування:
Читай также: Блюдо дня: трубочки из куриного филе, запеченные в драниках
Больше интересных и вкусных рецептов от Руслана Сеничкина вы можете найти ТУТ.
Приятного аппетита!