Деруни з ікрою минтая від Руслана Сенічкіна

Деруни зазвичай подають зі сметаною. Але кулінарія надихати відходити від стандартів, фантазувати, експериментувати - і все заради нового смаку.

В результаті таких гастрономічних пошуків телеведучий каналу 1+1 Руслан Сенічкін, який відомий своїми кулінарними талантами, запропонував цікавий рецепт дерунів. Це деруни з начинкою з ікри минтая - ароматні, із золотистою скоринкою і дуже смачні. 

Їнгредієнти:

  • 4 картоплини,
  • 1 цибулина,
  • 2 огірки,
  • 30 г зелені,
  • 4 ч.л. ікри минтая,
  • 1 зубчик часнику,
  • спеції

Спосіб приготування: 

Читай также: Блюдо дня: трубочки из куриного филе, запеченные в драниках

Больше интересных и вкусных рецептов от Руслана Сеничкина вы можете найти ТУТ

Приятного аппетита! 

Выбор редакции