Зустрічаємо Великдень: рецепт найсмачнішої сирної паски

Великодня з нетерпінням чекають і дорослі, і діти. Це одне з найголовніших православних свят. Великдень є святом з дуже багатою історією і безліччю обрядів та традицій, що зародилися задовго до наших часів. Багато з них, на жаль, поступово втрачаються, видозмінюються, але незмінною залишається традиція святкових приготувань. Кожна господиня намагається зробити так, щоб великодній стіл був смачним та багатим. Намагається кожного разу додати до святкового меню щось нове та цікаве. Але разом з тим кожна страва має бути ще й корисною для всіх членів родини.

Компанія Органік Мілк із задоволенням допоможе вам з деякими приготуваннями.

Завод першим на вітчизняному ринку почав виробляти органічну молочну продукцію із власної сировини. Всі інгредієнти, які використовуються, найвищої якості - органічного походження! У виробництві не використовується жодних штучних барвників, стабілізаторів, консервантів та підсилювачів смаку. Кожен етап виробництва знаходяться під контролем сертифікаційного органу та власних лабораторій. Якісні показники молока в рази більші, а про смакові властивості годі й говорити. Продукція в змозі задовольнити кожного – від малого до великого. 

Світле Христове Воскресіння потрібно зустрічати весело, в колі сім’ї та за багатим святковим столом. Традиційними обов’язковими стравами є паски, зокрема сирна.

Пропонуємо рецепт сирної паски від Органік Мілк.

Вам знадобиться:

  • Сир кисломолочний TM Organic Milk - 500 г
  • Цукати - 100 г
  • Масло вершкове TM Organic Milk - 90 г
  • Цукор - 80 г
  • Горішки - 50 г
  • Яйце - 2 шт.
  • Вершки TM Organic Milk - 100 мл
  • Ваніль - 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Сир протерти через сито або збити блендером.
  2. Стручок ванілі розрізати, вийняти зерна і додати в сир.
  3. Вершкове масло збити виделкою або невеликим віночком. Додати до масла подріблені сухофрукти, цукати і горіхи.
  4. Жовтки збити з цукром. Вершки влити в невелику каструлю і довести до кипіння, але не кип'ятити. Додати до вершків збиті жовтки і, безперервно помішуючи, прогрівати на маленькому вогні, поки крем не загусне, потім зняти з вогню, вимішувати ще 2-3 хвилини і остудити.
  5. У сир додати масло з сухофруктами і вершково-жовтковий крем. Все перемішати.
  6. Вистелити форму для паски подвійним шаром марлі і наповнити її сирною масою. Краї марлі загорнути хрест-навхрест, зверху покласти вантаж і поставити мінімум на добу в холодне місце.
  7. Вийняти з форми та прикрасити за смаком!

Ми впевнені, що з продукцією Органік Мілк ваша творожна паска буде неймовірно смачною та запам’ятається кожному.

Читай также: Давайте жити у стилі Органік!

Наша філософія і полягає в тому, щоб кожен споживач смакував найкраще.

Гарного свята всім, здоров’я та миру!

 

Выбор редакции