Цей легкий, швидкий в приготуванні крем-суп сподобається і сироїдам, і поціновувачам традиційного меню. Якщо ви рахуєте калорії та намагаєтесь правильно харчуватися, рецепт цього вітамінного супу має бути вами випробуваний.
Готується він не складно і без варіння. По суті, ви просто готуєте овочі та зелень, а потім збиваєте все в блендері.
В тарілці крем-суп виглядає шикарно, зелений-зелений, може через це і має назву на честь крокодила Гєни.
Інгредієнти:
- 4 чашки шпинату (попередньо промийте його)
- 2 1/4 чашки води
- 2 невеликих стиглих авокадо
- сік двох невеликих лимонів (регулюйте на свій смак)
- 1/2 невеликого огірка (очистіть попередньо)
- 7 листочків свіжого базиліка
- 2 столових ложки конопляного масла холодного віджиму
- 1/2 чайної ложки морської солі
- конопляні насіння (за бажанням)
- кріп і петрушка (за бажанням)
Спосіб приготування:
- Додайте в блендер шпинат, авокадо, сік лимона і воду. Збийте до кремової структури. Додайте огірок, базилік, конопляну олію і сіль. Збийте в блендері ще раз.
- Додайте ще води, якщо суп виходить дуже густий до бажаної консистенції.
- Поставте його в холодильник на годину.
- Як подавати крем-суп
- Присипте злегка в тарілці конопляним насінням, кропом і петрушкою.
Читай также: Пудинг, мороженое, мусс и кекс: рецепты десертов из авокадо
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми розказували, яка зелень найбільш корисна та публікували рецепт горохового супу "Зеленка".