Віденський пиріг з вишнею: покроковий рецепт

Фото: www.istockphoto.com

Віденський пиріг з вишнею- дуже легкий у приготуванні і дуже смачний. Цим пирогом можна захопитися не на шутку. Потрібно бути обережним, бо це досить калорійна випічка. Тому їсти її краще в компанії.

Інгредієнти:

  • Мука – 200 гр.
  • Сахар - 140 гр
  • Вершкове масло - 180 гр
  • Куряче яйце - 4 шт.
  • Розпушувач тесту - 10 гр
  • Вишня – 400 гр
  • Сахарна пудра – 10 гр

Спосіб приготування:

  1. Вершкове масло|мастило| розм'якшити і збити з|із| сахаром.
  2. У отриману масу вводимо по одному яйцю. Всипаємо трохи муки, дрібку солі та розпушувач. Збиваємо міксером.
  3. Потім вводимо решту муки і ще раз збиваємо до однорідності.
  4. Змащуємо роз'ємну форму вершковим маслом та викладаємо в неї тісто.
  5. Зверху на тісто викладаємо заморожену вишню.
  6. Випікаємо при 160°С протягом 50-60 хв.
  7. Через півгодини перевіряємо пиріг, кожні 5 хвилин дерев'яною паличкою.
  8. Посипаємо пиріг цукровою пудрою та насолоджуємося.

Смачного!

Фото: www.istockphoto.com

Читай также: Как таблетка аспирина: что нужно знать о целебных свойствах вишни

Нагадаємо, раніше ми публікували рецепти рисового пудингу з вишнею , вишневого соусу та свинячого рулету з вишневою начинкою.