Фото: www.istockphoto.com
Віденський пиріг з вишнею- дуже легкий у приготуванні і дуже смачний. Цим пирогом можна захопитися не на шутку. Потрібно бути обережним, бо це досить калорійна випічка. Тому їсти її краще в компанії.
Інгредієнти:
- Мука – 200 гр.
- Сахар - 140 гр
- Вершкове масло - 180 гр
- Куряче яйце - 4 шт.
- Розпушувач тесту - 10 гр
- Вишня – 400 гр
- Сахарна пудра – 10 гр
Спосіб приготування:
- Вершкове масло|мастило| розм'якшити і збити з|із| сахаром.
- У отриману масу вводимо по одному яйцю. Всипаємо трохи муки, дрібку солі та розпушувач. Збиваємо міксером.
- Потім вводимо решту муки і ще раз збиваємо до однорідності.
- Змащуємо роз'ємну форму вершковим маслом та викладаємо в неї тісто.
- Зверху на тісто викладаємо заморожену вишню.
- Випікаємо при 160°С протягом 50-60 хв.
- Через півгодини перевіряємо пиріг, кожні 5 хвилин дерев'яною паличкою.
- Посипаємо пиріг цукровою пудрою та насолоджуємося.
Смачного!
Фото: www.istockphoto.com
Читай также: Как таблетка аспирина: что нужно знать о целебных свойствах вишни
Нагадаємо, раніше ми публікували рецепти рисового пудингу з вишнею , вишневого соусу та свинячого рулету з вишневою начинкою.