Фруктово-ягідні чаї Tastea – з самого серця природи!

На українському ринку з’явився ще один продукт, достойний нашої уваги і немалої кількості компліментів. Сьогодні мова йде про фруктово-ягідні чаї (не плутайте з чаями, де у складі є фрукти, адже чай Tastea не містить листя ні чорного, ні зеленого чаїв). І особисто мене така новинка радує – цей чай я із спокійним серцем заварю і собі, і своїм дітям: у ньому багато вітамінів та мікроелементів з сушених ягід та фруктів, і немає кофеїну. Швидко, зручно, доступно і корисно. Що ще потрібно?

Про етапи реалізації проекту, про виробництво і особливі якості свого чаю нам розповіли Тарас та Вікторія Фітьо – засновники торгової марки Tastea і автори рецептури.

Хочеш зробити щось добре – зроби це сам. Фруктово-ягідні чаї мають вигідно доповнити вже існуючий ваш асортимент? Адже чай – це вже другий напрямок вашого розвитку і зараз ви досить успішно займаєтесь виробництвом арахісового масла, цукерок з арахісовим маслом, паст із різних видів горіхів, згущеного молока і навіть карамелі.

Саме так. Ми є співзасновниками компанії ТОМ, що займається виготовленням арахісової пасти з 2012 року і є лідером на ринку натуральних горіхових паст в Україні. Вже маючи успішний та стабільний проект ТОМ, ми не шукали сторонніх інвестицій, а своїми силами та за власні ресурси запустили новий продукт — також натуральний, смачний та корисний. У нас за плечима багаторічний досвід просування продукції на ринку України, тому започаткувати новий суміжний проект було значно легше. До того ж, наші товари дійсно добре доповнюють одне одного. Головне, це правильно розподілити та делегувати обов’язки, аби часу вистачало на реалізацію усіх ідей та задумок.

Чай Tastea з’явився влітку 2016 року  як новий продукт для поціновувачів зігріваючих напоїв. Ми мали на меті запустити унікальний проект по виготовленню фруктово-ягідних чаїв, зроблених лише з натуральних інгредієнтів. І нам це вдалося! Тепер кожен бажаючий може насолоджуватися повністю натуральним чаєм, виготовленим лише із добірних ягід та фруктів.

Як довго виношували ідею, готувались до виходу на український ринок? Адже ягоди і фрукти – продукти сезонні, а сушка – процес довготривалий?

Від виникнення ідеї до її реалізації пройшло півроку активної підготовки. Наш ринок має широкий асортимент чаїв, проте дуже важко знайти натуральний, справді якісний, смачний, і – що найважливіше – корисний чай. Особисто для нас не вистачало такого напою на полицях супермаркетів — зі зрозумілих інгредієнтів, без ароматизаторів… Тому ми створили проект фруктових та ягідних чаїв Tastea, який і самі з задоволенням смакуємо всією сім’єю, і з радістю готові ділитися теплом та вітамінами нашого чаю з іншими!

Розкажіть про свій асортимент. Які смаки ви пропонуєте і що порадує покупців всередині?

Наразі в асортименті є 4 види чаю: Цитрусовий чай, Ягідний чай, Червоні ягоди та Імбирний. Також дуже скоро вийде новинка – Обліпиховий чай.  Поставивши якість за найбільший пріоритет, ми створили натуральний напій без барвників та смакових домішок, без каркаде та чайного листка. Відтак, Tastea – це  оригінальний букет із відбірної сировини: шматочків цитрусових, а не цедри, фруктів, цілих ягідок, а також смаку, створеного за власним рецептом. Упаковка є двох видів: крафтові пакети дой-пак і скляні банки.

Ягоди і фрукти українські? Як обираєте постачальників та слідкуєте за якістю?

Чай виготовлений з добірних ягід та фруктів, більшість з яких вирощено в Україні. Кілька складників сушимо самі, так як не можемо знайти їх на ринку. Постачальників обираємо дуже ретельно та довго, бо завжди шукаємо найкращу пропозицію, яка задовольнить нас та наших споживачів. Для контролю якості спершу замовляємо зразок продукції, який самі перевіряємо та дегустуємо. А вже потім замовляємо всю партію, якщо сировина задовольняє нас за всіма характеристиками.

А виробництво заводське?

Так, виробництво здійснюється в цеху у Львові, по сусідству з цехом, де виготовляються арахісові пасти. Тому багато обладнання використовуємо спільно. Ми постійно працюємо над удосконаленням і автоматизацією усіх процесів виробництва.

Розкажіть трішки про сам процес – як усе відбувається?

Сушіння проходить в електросушарці або ж методом сублімації. При цьому ягоди та фрукти зберігають колір, смак, поживні властивості, вітаміни. У виготовленні основне і найважливіше – це відбір сировини, яка за рецептом змішується у невеликих кількостях для кращого поєднання пропорцій в упакуванні.

Як ваші покупці зустріли новинку?

Дуже позитивно, і це надзвичайно приємно для нас! Це означає, що кожен хоче пити якісний, корисний і смачний чай. Тим більше, що потім всі ягідки можна з'їсти. Взагалі чай — це чудовий універсальний напій, який п’ють у всьому світі щодня. Хто не любить чай? Чай люблять усі! А ми пропонуємо особливий чай, але водночас такий простий та чесний. Лише натуральні продукти — ягоди та фрукти, комбінації яких створюють унікальні смакові рішення.

Велика кількість вітамінів та мінералів природного походження у складі Tastea роблять його просто незамінним в холодні сезони, коли свіжих ягід та зелені вже немає.

Наш чай особливо рекомендований до вживання естетам та усім, хто вбачає у його заварюванні ритуал, здатний перетворити звичайне чаювання на маленьке свято.

Чим плануєте порадувати у найближчому майбутньому, які плани на розвиток?

Вже на самому старті ми побачили, що новий продукт "вистрелив", ми одразу почали отримувати позитивний фідбек від покупців. Відтак, у нас одразу ж виникла необхідність термінового розширення та збільшення виробництва, над чим ми зараз і працюємо. Окрім цього, зараз готуємо "Обліпихову" новинку для наших шанувальників. Також налагоджуємо систему дистрибуції та реалізації чаїв по всій Україні.

Де та як можна придбати вашу продукцію?

Чай Tastea можна придбати на фестивалях та ярмарках великих міст України. Також у соціальних мережах Facebook та Instagram і на сайті ТОМ: maslotom.com.

Який смак ви б порадили спробувати нашим читачам?

Важко порадити певний чай, оскільки кожен смак по-своєму особливий. Тому ми і пропонуємо асортимент продукції, щоб кожен шанувальник натурального чаю мав змогу насолодитися саме "своїм" неповторним смаком. Чашка ароматного «Цитрусового» допоможе вам швидше прокинутися зранку і зарядить енергією на весь день. До складу «Ягідного» входять сушені плоди яблука, вишні, груші, шовковиці, малини, аронії, дерези та чорниці – це справжня вітамінна бомба. А баночка пряного «Імбирного» – просто маст-хев для холодних зимових вечорів!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK