УзварКо – натуральні та екологічно чисті сухофрукти

Захотілося персиків? Вишень? Абрикосів? Будь ласка! УзварКо пропонує справжні, якісні та без жодної хімії сухофрукти із вітчизняних ягід та фруктів круглий рік, тому не треба відмовляти собі у задоволенні і чекати на літо. Продукція від УзварКо суттєво відрізняється від тої, яку ви звикли бачити під назвою «сухофрукти» - і по зовнішньому вигляду, і по смаку. Сухофрукти мають природній колір, запах, насичений смак, корисні для дорослих і дітей в якості перекусу та замінника шкідливих солодощів.

В сьогоднішньому інтерв’ю Вікторія Мельник, співвласниця компанії УзварКо, розповіла нам про тонкощі виробництва таких сухофруктів.

Вікторіє, як у вас з'явилася думка розпочати виготовлення сухофруктів на продаж?

Досить випадково. Мій чоловік декілька років тому був у відрядженні у Південній Кореї. Однією з розповсюджених екскурсій у тій частині світу, є подорож до кордону розподілу між Південною і Північною Кореєю. Подорож була цікава, але займала цілий день, обіду за розкладом не було передбачено. Отже, довелось шукати перекус на швидку руку. І тут дуже у нагоді стали звичайні корейські бабусі, які продавали сушені яблучні дольки. Цей не хитрий делікатес не тільки вразив смаковими якостями і виручив у подорожі, а й підштовхнув до реалізації бізнес-ідеї в Україні.

Наші бабусі також такі дольки роблять – для узвару. Скільки пройшло часу від ідеї до її реалізації? Як довго ви вже на українському ринку?

Побудова та запуск виробництва – не швидкий процес. Ідея з’явилась декілька років тому, але серйозні кроки почали реалізовуватись наприкінці 2015 року.

Проте процес модернізації та розвитку виробництва – неперервний. Налаштування всіх технологічних процесів відбувається кожного дня, щоб наше виробництво було на рівні кращих світових стандартів.

Де знаходиться виробництво? Ягоди і фрукти українські, з якого регіону?

Наша компанія розташована у Вінницькій області. Подільській край відомий на всю Україну багатою кількістю садків, якісною сировинною базою. У виробництві використовуємо тільки українські фрукти та ягоди – це принципова позиція нашої компанії.

Ягоди і фрукти – продукти сезонні, а сушка – процес довготривалий. Як організовуєте його? Виробництво заводське чи ручне?

Звичайно, щоб керувати якістю продукту треба мати інструменти впливу на процес сушки. Сонце гарний помічник, але технічний прогрес не стоїть на місці і для прискорення процесу сушки існує спеціальне сушильне обладнання.

Крім того і процес підготовки продукту до сушки на сьогоднішній день максимально автоматизовано, для отримання стабільно високої якості сухопродуктів.

При зберіганні сухофруктів є небезпека шкідників, наприклад, тієї ж молі. Як від них рятуєтесь?

Суворі санітарні норми, зберігання продукції при оптимальному температурному режимі, ефективний сушильний процес – все це дозволяє мінімізувати вірогідність появи шкідників.

У нашому виробництві ми робимо акцент на виготовленні продукції без додавання штучних консервантів, тому контроль якості та технологічного процесу виходить на перший план.

Розкажіть про свій асортимент. Які сухофрукти ви пропонуєте і що порадує покупців у середині?

Асортимент розширюється кожного року. Проте, можна виділити основні 2 напрямки продуктів: готові до моментального вживання (снеки) - до них відносяться яблука білих і червоних сортів (без шкірки) нарізані рівними дольками; чорнослив, вишня, черешня, полуниця.

Та продукти, які можна додавати у процесі приготування смачних страв та напоїв: малина, персик, полуниця, смородина…

Впевнена, що до кінця 2017 року, ми порадуємо наших покупців новими смачними продуктами.

Чим ваші сухофрукти відрізняються від магазинної сушки? Особисто я її не люблю – вона дуже копчена…

Бабусина копчена сушка – не зовсім сучасний продукт. Вироблений на горищі, під пильним наглядом літаючих комах, без санітарного контролю – це вже дійсно продукт минулого сторіччя. Крім того, при процесі копчення у продуктах накопичуються канцерогені продукти, які негативно впливають на здоров’я людини.

Отже, «базарний варіант» сушки – це окремий сегмент продукту, який залишився тільки в Україні та колишніх країнах СРСР. У розвинених європейських країнах, «компотної культури» споживання сухофруктів практично немає, але снековий варіант є доволі популярним та зростаючим з кожним роком, трендом.    

Наші сухофрукти – це якісний, снековий продукт, виготовлений на професійному сушильному обладнанні з дотриманням технологій та без використання шкідливих речовин.

Як знайомите покупців із власною продукцією?

Використовуємо різні шляхи: це і онлайн комунікація, і дегустації, і представленість продукції в роздрібній мережі. Плануємо більш активно приймати участь у тематичних виставках, як то «Всі свої», «Веган Фест», «Вуличная їжа» і т.д.

Де і як можна придбати сухофрукти від УзварКо?

Замовити продукцію можна на нашому сайті або на сторінці у Facebook – приєднуйтесь, тут ми ділимось своїми новинами.

Також у м. Києві у нас є досить розвинена партнерська роздрібна мережа, яка налічує близько 50 торгівельних точок. Крім того, ведемо діалог з національною роздрібною мережею та плануємо, що за декілька місяців дистрибуція продукції суттєво збільшиться.

Цінова політика єдина для кожного з каналів збуту, тому кожен покупець може обрати найзручніший для себе спосіб знайомства з продукцією ТМ «Узварко».

Яких новинок варто чекати у майбутньому, які плани на розвиток?

Планів, звичайно, дуже багато. Це і розвиток асортименту, і робота над дистрибуцією продукції, а також вихід на іноземні ринки, так як існує великий інтерес до якісного українського продукту.

Роботи багато, але вона нам подобається.

Дякую за цікаву розмову і корисну продукцію, яку ви виробляєте. Що побажаєте нашим читачам?

Звичайно, хочеться побажати міцного здоров’я, гарного та позитивного настрою.

А наша команда «Узварко», сподіваюсь, буде радувати ваших читачів корисними, смачними, вітчизняними сухофруктами.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK