Домашні гріночки – натуральні снеки із житнього хліба

Якщо ви любите снеки і одночасно дбаєте про  власне здоров’я, то продукція ТМ Домашні гріночки порадує вас і натуральністю своїх інгредієнтів, і смаком. Зроблені із житнього хліба гріночки з різноманітними спеціями можна з’їсти і просто так (адже вони дуже смачні і втриматися важко), і використати як закуску до пива, і додавати у різноманітні страви, роблячи їх оригінальнішими і ще апетитнішими. А все про корисні і натуральні снеки ми розпитали у Таїсії Григор’євої, керівника проекту Домашні гріночки.

Як з'явилася ідея виробляти Домашні гріночки?

Одного разу кілька молодих хлопців, накупивши пива і різноманітних закусок, від самих дорогих до найдешевших, звернули увагу на те, що усі сухарики і грінки робляться зі штучними смаковими добавками чи ароматизаторами. І ось так, в дружній компанії, за келихом пива народилась ідея домашніх гріночок. Це мав бути максимально натуральний продукт, адже робився він в першу чергу для своїх. Починали, звичайно, «на коліні». За 3 роки, що пройшли з того часу,  змінились і власники, і назва, і технологія виробництва. Залишилось головне – ідея смачного натурального снеку, зробленого як для себе!

Чим Домашні гріночки відрізняються від сухариків?

Головна відмінність гріночок від сухариків полягає у технології виробництва – гріночки смажаться у олії, а сухарики просто сушаться.

Чи є аналоги такій продукції в Україні? А за кордоном?

Схожі продукти є, від конкуренції ніхто не застрахований. Але, наразі, ми не знаємо жодного продукту, який би виготовлявся виключно з натуральної сировини, аналогічно нашому.

З чого починали і хто вам допомагав зі стартапом?

Починали, звичайно, з набивання шишок. Хороша ідея без хорошого менеджменту рідко буває успішною. Але ми можемо сказати, що станом на сьогодні пишаємось результатами, яких досягли і не збираємось зупинятись.

Як народжувалися домашні гріночки? Багато експериментів передувало сьогоднішньому результату?

О, народження нового продукту, це як народження дитини. Цим потрібно жити!  Для того, щоб отримати бажаний результат не достатньо просто розробити рецептуру, потрібно детально відпрацювати технологічний процес, врахувати усі можливі ризики, розробити точки контролю якості, підібрати якісну сировину і щодня слідкувати за реалізацією усіх етапів виробництва.

Познайомте нас з виробництвом: як саме ви досягаєте такого результату?

Головне – це натуральні інгредієнти! Наприклад, ми смажимо гріночки на соняшниковій олії, хоча це значно дорожче ніж пальмовий жир. Але ми ставимо акцент на якість, тому не економимо на сировині. Не менш важливим є контроль на усіх етапах виробництва. Минулого року ми отримали сертифікат HACCP і постійно працюємо над тим, щоб наша продукція дійсно відповідала європейським стандартам.

З якого хлібу виготовляєте гріночки?

Гріночки виготовляються з українського житньо-пшеничного хліба, який проходить спеціальну термічну обробку перед процесом нарізання.

Де знаходиться виробництво і чи багато людей на ньому працює?  

Виробництво знаходится у Києві. Людей, наразі, не багато. Але ми постійно розвиваємось і ростемо, станом на сьогодні є чотири відкриті вакансії, тому, колектив теж постійно збільшується.

Які смаки ви пропонуєте?

Сьогодні у нас в портфелі 6 смаків гріночок – для любителів гострого ми пропонуємо гріночки з часником та з аджикою, улюблений смак жінок – це томат з базиліком, також є більш лагідні смаки: гріночки із цибулею, з кропом та кмином та класичні із сіллю.

Як довго Домашні гріночки можуть зберігатися? Які для цього потрібні умови?

Зберігатися гріночки можуть до 6 місяців. Донедавна у нас був термін придатності 4 місяці, але за рахунок вдосконалення пакувальної технології, нам вдалось збільшити термін придатності. Відкритий пакет рекомендуємо зберігати не більше 2-х днів. Ну і, звичайно, слід витримувати рекомендаціі по вологості повітря, вказані на упаковці.

Як знайомите українців з новою продукцією?

Ми активні учасники фестивалю «Made in Ukraine», де проводимо дегустації. Ми вважаємо, що для нашої продукції дегустація – це найкраща реклама, адже можна довго розповідати про смакові якості своєї продукції, але споживач повірить лише після того, як скуштує.

Яким чином можна замовити та придбати Домашні гріночки?

Спеціально замовляти не потрібно, у нас уже досить пристойна представленість у торгівельних мережах та мережах АЗС України: Ашан, Новус, Велика кишеня, Варус, Мегамаркет, Окко, БРСМ, Сокар, Море пива, Класс, Копійка, Барва та багато інших. У найближчих планах мережі поява нашої продукції у мережах АТБ та WOG.

Які плани на розвиток та які сюрпризи готуєте для своїх шанувальників?

До кінця цього року плануємо покрити 80% локальних та національних мереж і завершити карту нашого покриття щоб у ній не було прогалин. Також активно займаємось розвитком експортного напрямку та готуємо нові продукти. Наразі, не будемо відкривати усі таємниці адже конкуренти активно відслідковують наші новинки та намагаються копіювати.

Ваші побажання нашим читачам.

Дуже приємно, що в Україні  все більше споживачів схиляються до вибору якісних, натуральних продуктів, що відповідно стимулює виробників. Тому, звичайно, бажаємо в першу чергу, підтримувати українське, дбати про своє здоров’я, обираючи лише найкращі продукти.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK