Гранола від Food Gallery – ідеальний сніданок та перекус

Здоровий спосіб життя та правильне харчування у тренді, і сьогодення не тільки диктує нам нову моду, але й дає варіанти вирішення наболілих питань. Що з’їсти зранку, витрачаючи при цьому мінімум часу на приготування та будучи спокійним за власну фігуру? Яким є ідеальний перекус? Відповіді на ці питання і багато інших прозвучали у нашій розмові з Роксаною та Яною, виробниками граноли під торговою маркою Food Gallery.

Гранола дуже популярна за кордоном, але є новим продуктом для українців. Коли ви вперше про неї дізналися та якими були ваші враження, коли ви її скуштували? Де це було?

Пару років тому ми спробували гранолу з йогуртом на сніданок. Це було у кафе і вона нам надзвичайно сподобалась. Відмінний смак, не дивлячись на те, що в її основі була все та ж звична нам вівсянка – це справжній вибух стереотипів!

Але ж одне діло – ласувати чимось, а зовсім інше – почати це виробляти! Як з'явилася ідея організувати своє виробництво граноли?

Через пару днів ми спробували знайти гранолу в супермаркетах, але, на жаль, все що вдалося виявити в магазинах мало в складі цукор, соняшникову олію та малий вміст сушених фруктів, ягід і горіхів. Бажання створити ідеальний продукт для себе та інших і стало головним мотиватором для втілення цієї ідеї в життя.

Як освоювали технологію виробництва? Адже виробництво граноли в Україні не є дуже розповсюдженим…

Для початку ми вивчили досвід створення граноли в Америці, потім почали освоювати цей процес, поетапно розбираючи і вивчаючи всі тонкощі приготування на власному досвіді.

Які особливості приготування граноли?

Що стосується приготування, то на початковому етапі було не просто, але на власному досвіді, ми вивели для себе певні правила, дотримання яких є гарантією потрібного результату. Основа для всіх смаків однакова – запечена вівсянка в меді, в яку вносяться доповнення, в залежності від смаку.

Ви готуєте вдома чи вже маєте виробничі потужності?

Виробництво поки що відбувається вдома, але процес нашого розвитку і збільшення кількості клієнтів вимагає розширення простору для вдосконалення смаків, розробки нових для забезпечення клієнтів нашим продуктом. Тому, плани по руху у цьому напрямку є у найближчій перспективі.

Як обираєте інгредієнти?

Ми маємо постійних постачальників всіх інгредієнтів, у яких є всі сертифікати якості, і яких ми відбирали, дегустуючи все особисто, щоб бути впевненими в смакових якостях нашого продукту, так як нашу гранолу їдять і маленькі дітки. Склад і якість є для нас найвищим пріоритетом.

Які смаки граноли ви пропонуєте та що чекає на нас у середині?

Усередині на вас чекає повноцінний сніданок з натуральних продуктів без цукру і масла, тільки вівсянка, фрукти, ягоди та мед. Зараз до вибору пропонується 5 смаків:

- класична гранола: вівсяні пластівці, волоські горіхи, арахіс, насіння соняшнику, курага, сушена вишня, мед;

- східна гранола: кориця, інжир, фініки, курага, родзинки, арахіс, волоський горіх, кунжут, вівсяні пластівці, мед;

- тропічна гранола: ананас, кокос, манго, кешью, мигдаль, вівсяні пластівці, мед;

- шоколадна гранола: вівсяні пластівці, мед, журавлина, фундук, арахіс, білий і чорний шоколад;

- горіхова гранола: волоський горіх, арахіс, фундук, мигдаль, вівсяні пластівці, мед.

По вуглеводах, білках і жирах склад нашої граноли ідеальний для сніданку. Враховуючи сьогоднішній темп життя – це швидкий, доступний, а головне – збалансований прийом їжі.

Де та як можна придбати вашу продукцію і чи робите ви доставку?

Придбати гранолу можна зателефонувавши по мобільному + 380995177100, написавши нам на viber або на сторінках в соціальних мережах: Instagram, Facebook та ВКонтакті.

Робимо доставку по всій Україні.

Як плануєте розвивати свою справу?

Планів багато і розширюватися масштабно хочемо вже найближчим часом. Ми зацікавлені в тому, щоб українці мали можливість  снідати корисно, не витрачаючи при цьому багато часу на приготування страв. А головне, щоб така можливість була не тільки в кафе, а й вдома, в колі сім'ї, на роботі, на пікніку або навіть подорожуючи. Адже гранолу зручно брати на роботу та в подорож.

Що ви побажаєте нашим читачам?

Впевнені, що прийдемося вам до смаку, і хочемо побажати приємних пробуджень, сонячного настрою, а про корисні сніданки для вас попіклуємося ми!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK