Харчі – їжа для тих, хто в дорозі

Висушування продуктів стає все більш популярним як серед виробників, так і серед звичайних людей, і ключову роль у такій популярності відіграють унікальні якості кінцевого продукту: збереження корисних речовин, смаку, компактні розміри та мала вага. Сьогодні в Україні з’явилися вітчизняні виробники, котрі пропонують готові висушені страви без жодних шкідливих домішок. Така їжа незамінна для спортсменів, що займаються екстремальними видами спорту, зокрема, в дальніх експедиціях та суворих умовах гірських сходжень, та абсолютно всіх любителів подорожувати. Але цікава вона і для нас, звичайних людей, адже являється прекрасною альтернативою фаст-фудам та напівфабрикатам в умовах, коли на приготування обмаль часу або умови не дозволяють.

«Гаряча їжа там де ти!» – говорить засновник торгової марки «Харчі» Станіслав, та розповідає про  свою продукцію.

Як з’явилася ідея виготовляти такі страви та коли саме ви почали це робити?

В середині 2014 року ми допомагали волонтерським організаціям, які працювали на сході країни, де велися бойові дії. Задача стояла така: швидко нагодувати велику кількість хлопців калорійною, поживною і корисною їжею, котра легко і швидко готується. Керуючись цими критеріями ми і вигадали бананову кашу. При зустрічі хлопці розповідали, як вони її готували, а робили вони це не тільки з гарячою водою, але і зі згущеним молоком, медом, варенням. Вона ситна, але при цьому не навантажує шлунок.

У квітні 2017 року ми стали випускати продукцію під власною торговою маркою. Тепер в асортименті не тільки каші, а й перші страви (суп, борщ), та інші страви з м'ясом і без нього, а також снеки у вигляді вівсяних батончиків, котрі ми назвали "Вівсянчик".

Чи залучали технологів до винайдення рецептури?

Всі розробки наші власні. Почалися вони в найгарячіший для нашої країни час, коли ні харчування, ні одягу на той момент в нашої армії не було. Продовжуємо працювати і зараз, уже над розширенням асортименту.

Виробництво заводське?

Так, виробництво фабричне, за стандартом ISO 9001, ISO 22000. Знаходиться в Києві.

Як відбираєте сировину, обираєте постачальників та слідкуєте за якістю?

Дуже високі критерії відбору, досить специфічні, так як того вимагає наша технологія. Якщо є потреба у додатковому контролі, задіємо лабораторії для перевірки. Є і метод вхідного контролю, як записано в ISO, але це довго і нецікаво розповідати.

Познайомте нас ближче з процесом виробництва та особливостями приготування ваших страв.

Їжа в дорозі повинна бути перш за все надійна, не повинна псуватися. У нас вона висушена і для того, щоб мати гарантію її якості, ми використовуємо найдорожчі і найякісніші складові та чітко дотримуємося технології.

Харчі – гаряча їжа там де ти! Це наш слоган, адже наша їжа перш за все для тих, хто в дорозі. Куди б ти не поїхав, можна з'їсти гарячу їжу. Залив гарячою водою і з'їв.

Якими особливими якостями володіє ваша продукція?

Всі наші продукти робляться так, щоб при додаванні гарячої води вони були максимально наближені до смаку домашньої їжі. Ми не використовуємо підсилювачів смаку і характерних консервантів.

Які саме страви ви пропонуєте?

Для сніданків ми пропонуємо приготувати Пшоняну, Вівсяну або Бананову кашу з фруктами. Із перших страв – Борщ зі свининою та Суп гороховий зі свининою. Страви з м’ясом на вибір: Картопля зі свининою та овочами, Паста з м’ясом, Каша рисова з м’ясом. Або без м’яса: Боби з рисом, овочами та спеціями (Кічрі) або Паста з грибами. Чудовим перекусом стане енергетичний вівсяний батончик «Вівсянчик», їх у нас 5 видів: Класичний, З медом, З журавлиною, З чорносливом та З курагою.

Завдяки мінімальній вологості та особливій технології термін зберігання наших страв мінімум один рік, а вівсяних батончиків – 6 місяців.

Чим продукція торгової марки «Харчі» вигідно відрізняється від вітчизняних та іноземних аналогів? В чому ваша «фішка»?

Перш за все, наша продукція знайома для українського споживача, взяти хоча б борщ! У західних аналогах він теж зустрічається, але це зовсім не те. По-друге, вартість. Наші продукти доступні за ціною кожному!

Яким чином можна замовити та де можна придбати вашу продукцію?

Продукцію ТМ Харчі можна придбати у нашому інтернет-магазині, а про всі новини і цікавинки можна дізнаватися на нашій сторінці у Facebook.

Також, нашу продукцію можна придбати в туристичних магазинах, їх перелік є у нас на сайті.

Що нового варто чекати у майбутньому, які плани на розвиток?

Щоб наші клієнти мали змогу харчуватися різноманітно та смачно ми постійно розширюємо асортимент. Останнім часом ми суттєво збільшили вибір страв для вегетаріанців.

Що побажаєте нашим читачам?

Ми бажаємо всім вам більше подорожувати і якщо ви кудись їдете, беріть з собою наші "Харчі".

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK