Розписний пряник кілька років користується популярністю в якості чудового святкового подарунку. І смачний, і зберігається довго, і розмалювати можна якзавгодно. Такому подарунку під ялику зрадіють і діти, і дорослі.
Food&Mood підготував добірку малюнків на імбирному печиві новорічної тематики, які найбільше до смаку українцям.
В топ увійшли кондитерські шедеври 7 майстринь з виготовлення розписних пряників:
Читай также: Имбирные пряники на Новый год: простой рецепт
- Наталіі Степанової з Ужгорода;
- Ірини Стогнійчук з Тетіїва;
- Марії Йосипів з Івано-Франківська;
- Влади Березенко, власниці Домашньої кондитерської "Sweet Pliatsky" з Білої Церкви;
- Людмили Шкапяк зі Львова;
- Ірини Горулько з Решетилівки (Полтавщина);
- Rossana - майстриня з виготовлення крафтових пряників.
Для розпису зазвичай печуть ароматні імбирні, медові чи медово-імбирні солодощі. Рецепт тіста - у кожного кондитера свій. Оздоблюють глазур'ю, айсінгом, шоколадною помадкою, декорують цукатами тощо.
Такими смаколиками можна прикрашати ялинку, або скласти печиво в оригінальну коробочку і подарувати друзям.
Малюнок для пряника: веселий, стильний, оригінальний
У Новому 2019 році перше місце по популярності займає образ Свині, як символу року.
Цьогоріч пряники печуть різного розміру та форми, а найчастіше зображають:
Читай также: Смачні ангелики: як розмалювати пряники
- Святого Миколая;
- Діда Мороза;
- янголів;
- гномів;
- сов;
- оленів;
- сніговиків;
- рукавички;
- пінгвінів;
- ялинки та кульки - ялинкові прикраси;
- чобітки;
- сніжинки.
Усі малюнки настільки гарні, що їсти пряник і позбуватися витворів кондитерського мистецтва - жаль. Та пряник, приготований за всіма правилами, зберігається до 6 місяців, і його так чи інакше доветься з'їсти, але чудовими солодощами можна милуватися на фото.
Фото зі сторінок пряникових фей у Фейсбуку.