Як приготувати чорні млинці

Яких тільки млинців не готують господині в Масляний тиждень! З різніми солодкими та несолодкими начинками. За цікавими рецептами, такими як млинці фламбе, тоненьки і делікатні млинці на окропі, неповторні млинці в горошок і навіть цілі млинцеві торти печуться в цей неповторний тиждень!

Не здає своїх позицій черна їжа - чорні бургери, чорні круасани і таке інше. І інгредієнт, який дає можливість приготувати всі ці цікавинки вже доступний, чорнила каракатиці можна купити в інтернет-магазинах та в деяких супермаркетах. Тому на Масляну істи чорні млинці можна бути не тільки в ресторані, а й дома!

Інгредієнти:

  • Борошно - 430 гр.
  • Молоко (3,5%) - 1 л
  • Цукор - 125 гр.
  • Яйця - 5 шт
  • Олія - ​​150 мл
  • Сіль - 10 гр
  • Чорнило каракатиці - 20 мл.

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити з цукром і чорнилом каракатиці.
  2. До суміші додати молоко, потім борошно, сіль і масло.
  3. Поставити тісто в холодильник на 30 мінут.
  4. Після 30 хвилин дістати тісто, смажити млинці на сухій сковороді.

Смачного!

Читай также: Вкусный сонник: к чему снятся блины и оладьи

Нагадаємо, раніше ми ділилися 5 рецептами незвичайних млинців, а також писали про лайфхак, який дозволить напекти кольорових млинців

 

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK