Рецепт сирної паски від Злати Огневич

Відома українська співачка Злата Огневич часто на Великдень готує сирну паску особисто. Готує це блюдо вона за маминим рецептом, та так, що "в руках крепатура потім" по її словам. 

"Ми завжди ходили святити паски в церкву, завжди мама готувала смачну сирну паску. Фарбували і по-різному розмальовували яйця, у нас ціла історія була, вранці обов'язково треба прийти з церкви і розговітися. Зараз я за маминим рецептом досі готую паски, коли є натхнення і вільний час, і подружки їх просто наминали за обидві щоки" - розказує Злата.

Інгредієнти для паски від Злати Огневич 

  • 800 г сиру,
  • 1 склянка цукру,
  • 2/3 склянки сметани,
  • 200 г очищених волоських горіхів.

Спосіб приготування:

  1. Сир протерти через сито, перемішати з цукром і сметаною.
  2. Додати подрібнені волоські горіхи.
  3. Викласти в форму і поставити під гніт в холодне місце на 12 годин.

Смачного!

Читай также: Творожная пасха не как у всех: ТОП-5 рецептов

Нагадаємо, раніше ми публікували рецепти закарпатської паски від Алли Мазурсирної паски від Ольги Сумської та рецепт паски від Тіни Кароль

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK